WhatsApp’tan yenilik rüzgarı! Herkesin beklediği o özellik geliyor

Dünya genelinde yaygın olarak kullanılan mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta yenilikler devam ediyor. Her geçen gün kendisini daha da yenileyerek yoluna devam eden WhatsApp, yepyeni bir özellik üzerinde çalışıyor.

WhatsApp’tan yenilik rüzgarı! Herkesin beklediği o özellik geliyor

Dünya genelinde kullanılan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’ta yenilikler bitmiyor. Teknolojinin hızla geliştiği dönemde milyonlarca kişinin tercihi olan popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp da kullanıcıları için en iyi sunmak için çalışıyor. WhatsApp’ın yepyeni bir özellik üzerinde çalıştığı iddia edildi. Ünlü mesajlaşma uygulamasının yeni özelliği WhatsApp kullanıcılarını çok sevindirecek. Kullanıcıların beklediği güzel haber geldi. Bu yeni özellikle artık kullanıcılar durum paylaşımlarında diğer kişileri etiketleyebilecek. İşte detaylar…

WHATSAPP’A ETİKETLEME SEÇENEĞİ GELİYOR

Popüler mesajlaşma uygulaması WhatsApp’a yeni geleceği konuşulan etiketleme özelliğini aslında Instagram’dan biliyoruz. Ancak bu özellik WhatsApp’ta bulunmuyordu. WhatsApp’ın iOS Beta sürümünde ortaya çıktığı öne sürülen yeni özelliğin tüm detayları merak ediliyor. Bu yeni özellik sayesinde WhatsApp kullanıcıları durum paylaşımlarında diğer kişileri etiketleyebilecek.

whatsapp-tan-yenilik-ruzgari-herkesin-bekledigi-o-ozellik-geliyor-001.jpg

ÖZEL OLARAK BAHSETME ÖZELLİĞİ

WhatsApp’ın üzerinde çalıştığı yeni özellikle ilgili merak edilenler araştırılırken WhatsApp’a geleceği konuşulan etiketleme seçeneğinin diğer kullanıcılar tarafından görülemeyeceği belirtiliyor. Kişilerden özel olarak bahsetme özelliği üzerinde çalışmalarını sürdüren WhatsApp’ın bu özelliği uygulamaya alması ile diğer kullanıcılar bu etiketi göremeyecek. Aynı zamanda bu bahsetmeler özel olduğu için durum güncellemeleri altında da yer almayacak.

whatsapp-tan-yenilik-ruzgari-herkesin-bekledigi-o-ozellik-geliyor.jpg

AÇIKLAMA GELMEDİ

Gündeme gelen yeni özellik sonrasında tüm gözler WhatsApp’a çevrildi. WhatsApp ise üzerinde çalıştığı konuşulan yeni özellik ile ilgili herhangi bir açıklamada bulunmadı. Yeni özelliğin hayat geçmesiyle birlikte WhatsApp kullanıcılarının belirli kişilerle etkileşiminin önemli ölçüde artması bekleniyor.