Ölü amcasını bankaya götüren kadın kredi çekmeye çalıştı

Bir kadının ölü olan amcasını bankaya götürerek kredi çekmeye çalışması yetkililer tarafından fark edildi. Cep telefonu kameralarına yansıyan görüntüler izleyenlere bu kadarına da pes dedirtti.

Ölü amcasını bankaya götüren kadın kredi çekmeye çalıştı

Ölmüş olan amcasını bankaya getiren ve her şey normalmiş gibi davranarak kredi çekmeye çalışan bir kadının hayatını kaybeden amcasının üzerinden yapmaya çalıştıkları duyanlara pes dedirtti. Yetkililerin durumu fark etmesi ile birlikte durum polis intikal etti. Genç kadının bankadaki halleri ise çevredeki vatandaşların cep telefonu kamerasına yansıdı.

HAYATINI KAYBEDEN AMCASINI BANKAYA GÖTÜRDÜ

Olay, Brezilya’da meydana geldi. Brezilya’da bir bankada kaydedilen görüntüler kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşirken söz konusu görüntüleri izleyenler büyük bir şaşkınlık yaşadı. Bir kadının hayatını kaybeden amcasını alıp bankaya götürdüğü ve kredi çekmeye çalıştığı öğrenildi. Amcasını tekerlekli sandalyeye oturtan ve her şey normalmiş gibi davranmaya çalışan kadının o anları çevredeki vatandaşların cep telefonu kameralarına saniye saniye yansıdı.

olu-amcasini-bankaya-goturen-kadin-kredi-cekmeye-calisti.jpg

POLİS EKİPLERİ DEVREYE GİRDİ

Kadının tekerlekli sandalyeye oturtarak bankaya götürdüğü adamın ölü olduğunu fark eden banka yetkilileri durumu hemen polise bildirdi. Polis ekiplerinin devreye girdiği olayda banka yetkililerinin kadına sert tepki gösterdiği öğrenildi. Polisin kısa sürede yakaladığı kadının bankanın içindeki halleri cep telefonu kameralarına yansıdı. Kaydedilen görüntülerde kadının banka çalışanlarını kandırmaya çalıştığı ve ölmüş olan amcasını tekerlekli sandalyeye oturtarak yaşıyor izlenimi vermeye çalışması görülürken kısa sürede sosyal medyanın da gündemine oturan bu görüntüleri izleyenler şaşkınlıklarını gizleyemedi.