Doğubeyazıt'ta tır şarampole yuvarlandı: 2 ÖLÜ

Ağrı'nın Doğubeyazıt İlçesi'nde bir tırın başka tıra çarpması sonucu tırlardan birinin çarpmanın etkisiyle şarampole yuvarlandı. Doğubeyazıt'ta yaşanan tırın şarampole yuvarlanması sonucu 2 kişi hayatını kaybederken, 1 kişi de yaralandı. Kazada hayatını kaybedenlerin isimlerinin Hanifi Özkan ve İnan Hacıoğlu olduğu öğrenildi.

Doğubeyazıt'ta tır şarampole yuvarlandı: 2 ÖLÜ
Haber Gazete'nin edindiği bilgilere göre; akşam saatlerinde meydana gelen kaza Gürbulak Sınır Kapısı güzargahında hareket bir tır sınır kapısına kilometreler kala gidiş istikametinin tersine bir manevra gerçekleştirirken, Gürbulak yönünden gelen başka bir tır buzlanmanın etkisiyle kayarak gelip manevra yapan tıra çarptı. 

Çarpmanın etkisiyle sürüklenen kamyonet yol kenarında duran başka bir tıra çarparak durabildi. Kamyonetin çarptığı tır yerinden hareket ederek şarampole yuvarlandı. Kazada kamyonette bulunan 2 kişi hayatını kaybederken,tır sürücüsü hafif yaralandı. 

Kazada hayatını kaybedenlerin isimlerinin Hanifi Özkan ve İnan Hacıoğlu olduğu öğrenilirken,olay yerine gelen iki kişinin ölüm haberleriyle yakınları sinir krizi geçirdiler. 

Kaza sonrası kapanan yolda 1 kilometrelik araç kuyruğu oluştu. Daha sonra çekici marifetiyle tırın yoldan kaldırılmasıyla yol tekrar trafiğe açıldı.