Korkma Ben Yanındayım dizisi final yapıyor

NOW TV’de yayınlanan 'Korkma Ben Yanındayım' dizisinin 7. bölümde ekranlara veda edeceği ileri sürüldü.

Korkma Ben Yanındayım dizisi final yapıyor

Kanallar şimdiden yeni yeni yayın dönemi için hazırlıklarına start verdi. Bu sezondan kalan hangi dizilerin yeni sezona taşınacağı merak konusu olmaya devam ederken tek tek final haberleri de arka arkaya gelmeye başladı.

korkma-ben-yanindayim-dizisi-final-yapiyor.jpg

7. BÖLÜMÜYLE EKRANLARA VEDA EDECEK
Gazeteci Birsen Altuntaş'ın bir haberine göre, yeni bölümü yayınlanan “Korkma Ben Yanındayım” dizisi için final kararı verildi. MedYapım imzalı dizi 7. bölümde ekrana veda etmeye hazırlanıyor. Kulislerden sızan bilgilere göre NOW‘un şu anda yeni sezonda da devam edecek iki dizisi “Hudutsuz Sevda” ve “Kızıl Goncalar" olacak.

korkma-ben-yanindayim-dizisi-final-yapiyor-001.jpg

ŞEVKET ÇORUH KİMDİR?
Şevket Çoruh 30 Haziran 1973, İstanbul’da dünyaya gelmiştir,Türk sinema ve dizi oyuncusudur. Şevket Çoruh, 30 Haziran 1973 tarihinde İstanbul’da, terzi bir anne ile şoför bir babanın tek çocuğu olarak hayata gözlerini açmıştır. Babası Selami bey Üsküdar-Kadıköy hattında dolmuş şoförlüğü yapmaktaydı. 14 yaşından 24 yaşına kadar İstanbul Maltepe’de büyüdü. Çoruh Aslen Artvinli. Ailesi 1877-1878 Osmanlı-Rus Savaşı sonunda Ardanuç’un Anaçlı köyünden İstanbul’a göç etmiştir ve 1973 yılında istimlak edilerek bugün Ömerli Barajı suları altında kalmış olan Muratlı köyüne yerleşti. İlk ve orta öğrenimini Üsküdar’da Taşmektep İlkokulu’nda, lise öğrenimini ise Kartal Anadolu Lisesi’nde tamamladı. Liseden sonra girdiği Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde tiyatro eğitimi almıştır.