Emekliye HAFTA SONU Jesti! SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT Emeklisine Çift Ödeme 16-17 Mart’ta Başlıyor

Emekliye hafta sonu sürpriz ödemeler başlıyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisine 16-17 Mart'ta çifte ödeme geliyor.

Emekliye HAFTA SONU Jesti! SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT Emeklisine Çift Ödeme 16-17 Mart’ta Başlıyor

Emekliye HAFTA SONU Jesti! SSK, Bağ-Kur, 4C ve EYT Emeklisine Çift Ödeme 16-17 Mart’ta Başlıyor!

Emekli maaşı olan SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için hafta sonu sürprizi duyuruldu. Çifte ödeme ile emekliler bu hafta sonu adeta sevinçten bayram edecek. Yeni ödemelere ilişkin açıklama hem sosyal güvenlik kurumundan hem de bankalar tarafından yapıldı. Emekliler 16 17 Mart'ta banka hesaplarını mutlaka kontrol etsin. Çifte ödeme emeklinin IBAN numarasına yatacak, milyonlarca emekli sevinçten havalara uçacak. Peki emekliler için bu ek ödemelere başvuru şartı var mı? Kimler emekliye çıktı ödeme fırsatından yararlanabilir?

Türkiye'deki 17 milyon emekli, Mart 2024 emekli maaşı ödeme takvimini ve emekliye ek gelir fırsatlarını yakından takip ediyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için haftanın son gününde sürpriz açıklama geldi. Emekli maaşı alanlara yönelik yeni ek ödeme fırsatları başlıyor. Hafta sonu sürpriz ödemeler emekliye adeta sevinçten havalara uçuracak. Çünkü emekli maaşı alanlar için çifte ödeme fırsatı var. Hem Sosyal Güvenlik Kurumu hem de bankalar harekete geçti. Emekliye sürpriz ödemelerin detayları ve şartları da belli oldu. Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak yeni ödemeler ve başvuru detayları haberimizde.

eytsiz-erken-emeklilik-2-001.jpg

EMEKLİYE HAFTA SONU ÇİFTE ÖDEME SÜRPRİZİ

Türkiye'deki emekli vatandaşlar için peş peşe yeni ödeme fırsatları devam ediyor. SSK bağ-kur 4C ve EYT emeklisi için bu hafta sonu çift ödeme sürprizi var. Emekli maaşı alan vatandaşlar 16 17 Mart'ta mutlaka IBAN numaralarına baksın nokta çünkü hem emekli maaşları hesaplara yatacak hem de bankalar tarafından sunulan promosyon fırsatları emekli ile buluşacak. Milyonlarca emeklinin beklediği sürpriz ödemelere ilişkin detaylardan netleşti.

SGK MART 2024 EMEKLİ MAAŞI ÖDEME TAKVİMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından açıklanan yeni Mart 2024 emekli maaşı ödeme takvimi belli oldu. Emekliler uzun süreden beri mart ayı emekli maaşı ödemelerini merakla takip ediyordu. SGK'dan yapılan açıklamada Emekli Sandığı emeklilerinin 15 Mart tarihinde ödemelerini alacağı belirtildi. Yani memur emeklisi Bugünden itibaren zamlı maaşlarını alıyor. SSK emeklileri için ödemeler 17 Mart'ta başlayacak ve 25 Mart'ta sona erecek. Bağ-kur emeklisinin emekli maaşı ödemeleri ise emekli tahsis numarası sonuna göre 25 28 Mart tarihleri arasında olacak.

eytsiz-erken-emeklilik-1-001.jpg

EMEKLİYE 15.000 TL'YE VARAN YENİ MAAŞ PROMOSYONU FIRSATI

Ayrıca bankalardan da emekliye sürpriz açıklamalar gelmeye devam ediyor. Emekli maaşı alanları için bankaların sağladığı promosyon ücretleri her geçen gün artıyor. Ocak 2024 emekli maaşı zammı sonrası bankalarda düğmeye basmış emeklilere yönelik sürpriz promosyon fırsatlarını duyurmuştu. Şu anda ING Bank ve Türkiye Finans bankaları emekliye 15 bin TL'ye Varan promosyon imkanı sağlıyor. Buna ek olarak Yapı Kredi ve Akbank'tan da 12.500 TL'ye Varan yeni promosyon fırsatı sunuldu. Emekliler 3 yıllığına maaşlarını bu bankalara taşıyarak Emekli promosyonu almaya hak kazanacak. Vakit kaybetmeden başvuru işleminizi yapabilir ve 7/24 emekli promosyonu alma fırsatına sahip olabilirsiniz.