ŞOK'tan 24-26 Mart arası bomba indirim! Karcher ürünleri yarı fiyatına düşüyor

Şok 24 Mart 2024 ve 26 Mart 2024 tarihleri arası geçerli kampanyası ile bomba gibi bir indirime imza atıyor. Şok'ta Karcher ürünleri yarı fiyatına düşüyor. Bu kampanya kaçmaz.

ŞOK'tan 24-26 Mart arası bomba indirim! Karcher ürünleri yarı fiyatına düşüyor

Türkiye'de ekonomik alışveriş denilince akla gelen adreslerden olan ŞOK Mart ayı kampanyalarına devam ediyor. Hafta sonu Şok aktüel ürünler kataloğu ile gelecek indirimli ürün fırsatları yine göz dolduruyor. ŞOK’ta 24 26 Mart tarihlerinde öyle güzel indirimler var ki kaçıranlar bin pişman olur hatta özellikle Şok Market'in yeni kataloğunda Karter ürünleri dikkat çekiyor. Peki bu hafta Şok’ta neler var hangi ürünler indirimde? İşte hafta sonu çok Aktüel ürünleri indirimleri…

ŞOK MARKET YENİ İNDİRİMLİ ÜRÜNLER LİSTESİ

Bu hafta sonu ŞOK'ta yine bomba gibi ürünler tüketicilerin beğenilmesine sunuluyor. Özellikle son yılların popüler markalarından biri olan Karcher ürünleri ŞOK aktüel kataloğu ile çok ucuza geliyor. Halı yıkama makinesinden süpürgeye temizlik robotundan temizleme makinesine kadar birçok ürün Peşin fiyatına 6 taksitle Şok Markette sizlerle buluşacak. ŞOK'ta bu hafta tanker markasının indirime giren ürünleri söyle:

Karcher VC 2 700 W toz torbalı süpürge 5399 TL

Karcher VC 3 700 W toz torbasız süpürge 5399 TL

Karcher SV 7 buharlı temizlik robotu 24.999 TL

Karcher FC 7 kablosuz benim temizleme makinesi 15.499 TL

Karcher VC 4 Cordless Myhome dikey şarjlı süpürge 7999 TL

Şok marketin yeni kampanyasında yer alan bu ürünlerin tamamı peşin fiyatına 6 taksit imkanı ve 2 yıl Garanti ile geliyor. Türkiye genelinde bulunan bütün şok marketlerden veya Şok marketin online alışveriş sistemi üzerinden Sipariş verebilirsiniz.

sok-indirim.jpg