SSK ve Bağ-Kur emeklisine ÇİFTER ÇİFTER MÜJDE! Mart ayı bitmeden büyük emekli jesti geldi

Emekliye çifte müjde. Mart ayı bitmeden SSK ve Bağ-Kur emeklisine büyük jest var. Hesaplar resmen para dolacak.

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ÇİFTER ÇİFTER MÜJDE! Mart ayı bitmeden büyük emekli jesti geldi

SSK ve Bağ-Kur emeklisine ÇİFTER ÇİFTER MÜJDE! Mart ayı bitmeden büyük emekli jesti geldi!

Emekliye yeni müjdeler geliyor. Özellikle bayram öncesi milyonlarca emeklinin cebi para dolacak. SSK ve Bağ-Kur emeklisine ay sonuna kadar ödemeler çifter çifter yatacak. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olan emeklilere “emekli kredisi” paketi de hazırlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın talimatı üzerine harekete geçen Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank 20.000 TL’ye kadar ihtiyaç kredisi veriyor. Sadece emeklilere özel hazırlanan bu kredi paketi için son başvuru tarihi 31 Mart. Peki emekli kredisi şartları neler? Kimler emekli kredisi alabilir?

Mart ayı bitmeden emekliye kredi fırsatları devam ediyor. Emeklilere sunulan birçok avantajın yanında Cumhurbaşkanı talimatıyla kamu bankaları da devreye girdi. Emekli maaşı alanlar için 3 devlet Bankasından emekli kredisi paketi Hazırlandı. SSK ve bağ-kur emeklisi 31 Mart tarihine kadar bu Kredi paketlerinden yararlanmak için başvuru yapabilecek. Emekli kredisi 20.000 TL'den başlıyor. Emekliler 50.000 TL'ye kadar düşük faizli kredi almak için kamu bankalarına müracaat edebilir. Peki emekli kredisi şartları neler? Emekli kredisi kimler alabilir?

ZİRAAT BANKASI VAKIFBANK VE HALKBANK'TAN EMEKLİ KREDİSİ KAMPANYASI

Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçen kamu bankaları emekli kredisi fırsatlarını duyurdu. Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank 36 aya kadar vadeli 20.000 TL ile 50.000 TL arasında yeni bir düşük faizli emekli kredisi kampanyası hazırladı. 3 devlet bankasına başvuru yapmak isteyenler şubelerden ve online bankacılık hizmetlerinden başvuru yapabilir.

emekli-mujde-1.jpg

EMEKLİ KREDİSİ BAŞVURU SÜRECİ NASIL İLERLİYOR?

50.000 TL'ye kadar emekli kredisi almak isteyenler için başvuru süreci son derece kolay. Acil kredi kampanyasından faydalanmak isteyenler, T.C kimlik numarası üzerinden başvurularını yapabiliyor. Online başvuru yapacak olanlar hiç şubeye gitmeden kimlik numaraları ile başvuru formunu doldurarak hızlı kredi alma şansına sahip oluyor. Ancak online başvuru hizmetlerini kullanmayanlar Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank şubesine T.C kimlik kartları ile giderek de başvuru yapabilir.

EMEKLİYE DEVLET DESTEKLİ ÖZEL KREDİ FIRSATI

Emekliler için devlet destekli özel kredi fırsatı sadece kamu bankaları tarafından sağlanıyor. Bu Kredi paketleri tamamen emekliye özel olarak hazırlandı. Ayrıca emekliler için geri ödemede son derece esnek koşullarda yapılabiliyor. Avantajlı ve ucuz kredi kullanmak isteyen emekliler en geç 31 Mart tarihine kadar başvuru işlemlerini yapabilir.

emekli-mujde-2.jpg

5000 TL'YE KADAR DA PROMOSYON İMKANI

Ayrıca kamu bankaları emekli maaşını taşıyan ve kendi müşterisi olan emeklilere emekli kredisi paketlerinin yanında 5.000 TL'ye varan promosyon fırsatı da sunuyor. Yani Ziraat Bankası VakıfBank ve Halkbank'ı tercih etmeniz durumunda hem en uygun faiz oranı ile kredi kullanabilir hem de promosyon alma fırsatına sahip olabilirsiniz.