Halit Ergenç son haliyle dikkat çekti

Yaşamını bir süredir Londra’da devam ettiren ünlü oyuncu Halit Ergenç geçtiğimiz günlerde Bebek'te objektiflere yansıdı.

Halit Ergenç son haliyle dikkat çekti

Zayıfladığı gözlemlenen Halit Ergenç, “Yeni projem için 10 kilo verdim” ifadelerini kullandı. Yaptığı son paylaşımlarda da zayıf hali oldukça dikkat çeken usta oyuncu hayranları tarafından beğeni ve yorum yağmuruna tutuldu. Halit Ergenç, “Muhteşem Yüzyıl”, “Binbir Gece”, “Vatanım Sensin” gibi baş yapıtlarda rol aldı.

halit-ergenc-son-haliyle-dikkat-cekti.jpg

BEĞENİ VE YORUM YAĞMURUNA TUTULDU

Halit Ergenç ile Bergüzar Korel 2009 yılında dünyaevine oturmuşlardı. 2010 yılında oğulları Ali'yi kucaklarına alan çift, daha sonra 2020 yılında oğulları Han ve 2021 yılında kızları Leyla'yı kucaklarına alarak büyük heyecan yaşamışlardı. Bergüzar Korel ile Halit Ergenç çifti bir süredir İstanbul-Londra arasında git gel yaşıyor. Son olarak çift Londra'da dubleks eve yerleşmişti. Aramızda Kalmasın'ın bir haberine göre Bebek'te kameralara yansıyan Halit Ergenç “Yeni proje için 10 kilo verdim” ifadelerini kullandı. Yaptığı son paylaşımlarda da zayıfladığı gözlemlenen oyuncu hayranları tarafından yorum yağmuruna tutuldu. Oyuncuya, “Çok zayıflamış”, “Zayıflamış ama yakışmış”, “Bu adamın her hali çok iyi” şeklinde yorumlar yapıldı.

halit-ergenc-son-haliyle-dikkat-cekti-001.jpg

HALİT ERGENÇ HAKKINDA
Halit Ergenç, 30 Nisan 1970'de İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Babası müzisyen ve oyuncu olan Mehmet Sait Ergenç'dir. Anne ve babası Halit Ergenç'in ilkokul senelerinde boşanmıştır. Aile yaşantısında sıkıntılı dönemler geçiren Halit Ergenç, lise eğitimini Beşiktaş Atatürk Lisesinde tamamlamıştır. Ardından 1989'da İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Bölümüne başladı. Birinci senesinin sonunda müziğe ilgi duyarak kimseye söylemeden başvurduğu konservatuar için yetenek sınavını da geçerek Mimar Sinan Üniversitesi Opera Bölümü’nde okumaya hak kazandı.