Kızıl Goncalar’ın başrolü erken vedasıyla herkesi üzecek

İlk bölümünden bu yana tartışma konusu olan ve sosyal medyanın gündeminden bir an olsun düşmeyen Kızıl Goncalar dizisinin bu haftaki yeni bölümü de büyük bir heyecan ve merakla bekleniyor.

Kızıl Goncalar’ın başrolü erken vedasıyla herkesi üzecek

NOW TV’de yayınlanan ve Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen sevilen dizi Kızıl Goncalar’ın bu haftaki yeni bölümü için geri sayım devam ediyor. Yeni bölüm tanıtımı yayınlanan dizinin en çok merak edilen konularından biri Suavi’nin akıbeti. Rahatsızlığı sebebiyle çok üzülen Suavi’nin planları Levent tarafından öğreniliyor. Levent babasına engel olabilecek mi merak edilirken dizinin yeni bölüm tanıtımı kısa sürede gündemin ilk sıralarına yerleşmişti.

SUAVİ ÖLECEK Mİ?

Gerek oyuncu kadrosu gerekse konusuyla kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Kızıl Goncalar dizisi bu akşam yepyeni bölümüyle izleyicisinin karşısına çıkıyor. Her bölümü ayrı bir olay olan sevilen dizinin dikkat çeken karakterlerinden biri olan Suavi’nin akıbeti de merak ediliyor. Huzurlu bir emeklilik hayali kurarken amansız bir rahatsızlığa yakalanan Suavi, ötanazi kararı verir ve yurt dışına gitmek için hazırlıklara başlar. Suavi’nin bu kararını hayata geçirebilmesi için oğlu Levent’in imzasına ihtiyacı vardır. Kızıl Goncalar Suavi’nin ötanazi kararı almasından sonra Suavi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Şerif Erol’un diziden ayrılıp ayrılmayacağı merak konusu oldu.

kizil-goncalar-ini-basrolu-erken-vedasiyla-herkesi-uzecek.jpg

LEVENT HER ŞEYİ ÖĞRENİYOR

Dizinin yeni bölüm tanıtımında Levent’in babasının planladığı her şeyi öğrendiği ve ötanazi kararından haberinin olduğu görülüyor. Büyük bir endişe ve üzüntüyle babasının yanına koşan Levent, babası Suavi’yle yüzleşiyor ve ona destek olmaya çalışıyor. Suavi bu kararından vazgeçecek mi merak edilirken Cüneyd ve Zeynep arasındaki gelişmeler, Meryem ve Levent’i bekleyen sürprizler, Feyza ve Affan’ın nişanlanması ve daha pek çok gelişmenin seyrinin nasıl ilerleyeceği bu haftaki yeni bölümde belli olacak. Kızıl Goncalar dizisi 25 Mart 2024 Pazartesi (bu akşam) yepyeni bölümüyle saat 20.002de NOW TV’de.