Mehmet Ali Erbil’in yatak odasında ki dikkat çeken detay

Özel hayatı ile gündemden bir türlü düşmek bilmeyen ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil ve 26 yaşındaki Gülseren Ceylan bu defa farklı bir konuyla magazin gündeminde yer aldı.

Mehmet Ali Erbil’in yatak odasında ki dikkat çeken detay

Çift birlikte yaşadıkları boğaz manzaralı villanın kapılarını açtı. Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Gülseren Ceylan sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor. Bir süredir aşklarıyla magazin gündeminden düşmeyen Mehmet Ali Erbil ile Gülseren Ceylan çiftinin her olayı ayrı ayrı çok konuşuluyor.

mehmet-ali-erbilin-yatak-odasinda-ki-dikkat-ceken-detay.jpg

AYNA DETAYI AŞKINA ÇEVİRDİ
Ünlü çift bu defa birlikte yaşadığı boğaz manzaralı villasıyla gündemde yer edindi. Mehmet Ali Erbil sevgilisi Gülseren Ceylan'la birlikte yaşadığı boğaz manzaralı villanın kapılarını “Evrim Akın ile Ev Gezmesi” programına tüm samimiyetiyle açtı. Ünlü şovmen'in salonunda kahve tonları hakim. Mehmet Ali Erbil'in evinde bulunan kahverengi deri çekyat ve masanın ahşap olması dikkat çeken detaylardan oldu. Ünlü komedyenin yatak odası tam olarak 3 ayrı bölümden oluşmakta. Yatağın tam önünde yer alan kocaman bir ayna görenleri şaşkına çevirdi. Yatak odası sade ve şık dizayn edilmiş halde. Mehmet Ali Erbil'in mağaza büyüklüğündeki giyinme odası ise görenlerin ağızlarını açık bırakmaya yetti.

mehmet-ali-erbilin-yatak-odasinda-ki-dikkat-ceken-detay-001.jpg

MEHMET ALİ ERBİL HAKKINDA

Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1962 tarihinde İstanbul’da hayata gözlerini açtı. Şeyh Esat Erbîli'nin torunudur. 1970 yılında Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Yüksek Bölümü’ne yatılı olarak giren Mehmet Ali Erbil, henüz 16 yaşındayken Küheylan oyunun başrolüne seçilmiştir. 17 yaşındayken En İyi Erkek Oyuncu Ödülü'nü kazanmayı başarmıştır.