Oyuncu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Televizyon tarihine damgasını vuran Sihirli Annem dizisindeki Tuğçe karakteriyle hafızalarda yer edinen Damla Ersubaşı, tesettüre girdi.

Oyuncu Damla Ersubaşı tesettüre girdi

Sosyal medya hesaplarını aktif şekilde kullanan oyuncu, tesettüre girerek objektife poz verdi. Oyuncu başörtüsü takarak verdiği pozları da sosyal medya hesabından paylaşarak takipçilerinin beğenisine sundu. Oyuncunun pozları tesettür ürünler satan sayfalar tarafından da paylaşıldı.

oyuncu-damla-ersubasi-tesetture-girdi.jpg

EŞİYLE OLAYLI ŞEKİLDE AYRILDI

İki çocuğunun babası Mustafa Can Keser ile olaylı şekilde yollarını ayıran ve sıkıntılı günler geçiren Damla Ersubaşı, Mustafa Can Keser ile evlenmeden önce hamile kaldığı için apar topar nikah masasına oturduğunu söyleyen ünlü oyuncu, “Annem hamile olduğumu öğrendiğimde yüzüme tükürmüştü. Erken yaşta evlendiğim için pişmanım. Eski eşim öfkesini yenemiyordu, sorunlarımızı aşamıyorduk. 9 aylık hamileyken aldatıldığımı öğrendim ve yıkılmıştım. Eski eşimden ilk kızım doğduktan sonra şiddet de gördüm. Şiddet, aldatılmaktan çok daha kötü bir his” ifadelerini kullanmıştı.

oyuncu-damla-ersubasi-tesetture-girdi-001.jpg

DAMLA ERSUBAŞI KİMDİR?

Damla Ersubaşı, 1993 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Eğitimini Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü'nde tamamlamıştır. Küçük yaşlarda ekranlara gelen Damla Ersubaşı, 1999 yılında Yılan Hikayesi dizisi ile seyirci karşısına çıkmıştır. Sihirli Annem dizisinde canlandırdığı Tuğçe karakteri ile ün kazanmıştır. Her Halimle Sev Beni, OKS Anneleri, Doktorlar, Arka Sokaklar, Aşka Sürgün, Sihirli Annem, Aslı ile Kerem ve Benimle Evlenir misin dizilerinde yer almıştır.

Uzun süre aldığı kilolar nedeniyle gündemde kalan Damla Ersubaşı; mide küçültme ameliyatı sayesinde 41 kilo vermiştir.