Zerrin Özer’den Olaylı Ödül Töreni

Yılların sanatçısı Zerrin Özer magazin dünyası ile yaşadığı bazı olaylarla gündeme gelmeye devam ediyor.

Zerrin Özer’den Olaylı Ödül Töreni

Geçen gün düzenlenen PowerTürk Müzik Ödelleri’nde Zerrin Özer ile magazinciler arasında yaşanılan tartışmaya sahne oldu. Başarılı sanatçı Zerrin Özer kendisine soru yönelten muhabirin sorusunu yanıtlarken yarıda kesip mikrofonu Cem Yılmaz’a uzatmasına tepki gösterdi. Bu duruma oldukça sinirlenen Zerrin Özer’in hayli üzüldüğü ve sinirlendiği kameralara da yansıdı.

Dün gece yapılan Power Türk Müzik Ödüllerinde yaşanan üzücü olay magazin gündemini de sarstı. Usta sanatçı Zerrin Özer geceye katılan isimler arasında yer aldı. Magazin muhabirleri ile sohbet ettiği anda salona giriş yapan Cem Yılmaz’a yönelen muhabirlere aşırı sinirlenen Zerrin Özer bu sırada Cem Yılmaz’ a selam verdi ve konuşmaya başladı. Konuşurken hayli sinirli olduğu görülen Zerrin Özer’i magazin muhabirleri sakinleştiremedi.

Sitemde Bulundu

Kendisinin konuştuğu sırada konuşması yarıda kalan Zerrin Özer yapılan bu muameleye karşı sessiz kalamadı. Power Türk Müzik Ödülleri gecesinde yaşanan olayda Cem Yılmaz ve Zerrin Özer magazinciler tarafından karşı karşıya geldi. Salona giriş yaparken muhabirlerle sohbet eden ve soruların soruları yanıtlayan Zerrin Özer bir anda ne olduğunu anlayamadı. Sözü kesilen ve Cem Yılmaz’a doğru yönelen muhabirlere Zerrin Özer adeta açıtı ağzını yumdu gözünü.

Ödül töreninde yapılanın saygısızlık olduğunu ifade eden Zerrin Özer’i orada bulunan magazinciler sakinleştirmek istedi. Magazincilere karşı oldukça sinirlenen Zerrin Özer saygılı olacaksınız ifadelerini sıklıkla kullandı. Sakinleşmesi imkansız görünen Zerrin Özer uzun bir aradan sonra biraz olsun rahatladı ve salona döndü.

Müzik Ödülleri Törenine Damga Vuran Olay

Şarkıcı Zerrin Özer’e karşı saygısızlık yapıldığı ve sanatçının da bu saygısızlığa karşı sessiz kalamadığı Power Türk Müzik Ödülleri gecesi başlamadan olaylar patlak verdi. Zerrin Özer ile konuşan magazin muhabirlerinin Cem Yılmaz geldiği anda ona yönelmeleri ve Zerrin Özer’i adeta ortada bırakmaları yakışık almayan bir durum olarak görüldü. Kendisine karşı yapılan saygısızlığı affetmeyen ve sitemde bulunan Zerrin Özer’in siniri tören başlamadan önce ısrarlar neticesinde sona erdi.