Yeliz Yeşilmen; Hadise, kızım çok seksisin

Son günlerde sahne tarzıyla adından sık sık söz ettiren Hadise yine iddialı bir seçim yaparak sosyal medyanın gündeminde kendine yer edindi.

Yeliz Yeşilmen; Hadise, kızım çok seksisin

Hadise'yi gören Yeliz Yeşilmen ise "Hadise, kızım çok seksisin, üstüne tanımıyorum!" şeklinde konuştu. Dekolteli sahne kostümleri giymesi sebebiyle eleştiriiçeren yorumlar alan Hadise son günlerde gündemden düşmek bilmiyor. Hadise kendisine gelen yorumlara inat tarzından ödün vermemeye devam ediyor. Şarkıcıya destek olan Yeliz Yeşilmen Hadise'nin son sahne kostümünü görünce kayıtsız kalamadı.

yeliz-yesilmen-hadise-kizim-cok-seksisin.jpg

DEKOLTEYİ HADİSE’YE YAKIŞTIRIYORUM
"Dekolte giymesini Hadise'ye yakıştırıyorum" ifadelerini kullanan Yeşilmen devamında ise şu ifadeleri kullandı: "Hadise dışındaki diğer insanlarda bence irrite edici duruyor. Çünkü sahne şov yapmadan sadece soyunup durmak değil. O kıyafetleri giyiyorlarsa, onun altında bir şov olması lazım. Sahnede bir şov olması lazım ki kıyafet basit durmasın. Üzgünüm, Hadise dışındaki herkeste çok basit duruyor. Amaç soyunmak değil, amaç şov; anlayın artık! Hadise, kızım çok seksisin, üstüne tanımıyorum!" dedi.

yeliz-yesilmen-hadise-kizim-cok-seksisin-001.jpg

YELİZ YEŞİLMEN KİMDİR?
1978 yılının Aralık ayında Adana'da dünyaya gelmiştir. Kariyerine modellik yaparak başlamıştır. Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in sunduğu ”Çarkıfelek” isimli eğlence programıyla ekranlara çıkmıştır. 2000 yılında İlker Aksum'un başrol oynadığı Çarli İş Başında dizisinde rol alarak oyunculuğa adım atmıştır. Asıl şöhreti 2001'de ”Aşkım Aşkım” adlı dizide canlandırdığı Gözde karakteriyle yakalamıştır. 2004 yılında ”Hababam Sınıfı Merhaba” isimli sinema filminde Alev Alev adında biyoloji hocasını canlandırmıştır. Aynı sene ”Tat Beni” adını verdiği ilk albümünü piyasaya çıkarmıştır. Toplam 10 şarkıdan oluşan bu albümde Mavi Boncuk parçası büyük beğeni toplamıştır. Ardından ”Elemtere Fiş” ve ”Fıstık Çıkı Çıkı” adlı iki stüdyo albümü daha piyasaya sürmüştür.