Yorumlarıyla sosyal medyayı ayaklandırdı!

Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci Beyaz Tv'de sunduğu 'Esra Ezmeci ile Yeni Baştan' programı ile sık sık sosyal medyanın gündemini hareketlendirmeye devam ediyor.

Yorumlarıyla sosyal medyayı ayaklandırdı!

Ara ara sosyal medya hesabından da takipçilerinin sorularını yanıtlamaya devam eden Esra Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk olarak katıldı. İlişkiler üzerine tavsiyelerde bulunan Ezmeci, "Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" sözleriyle sosyal medyayı ayaklandırdı.

yorumlariyla-sosyal-medyayi-ayaklandirdi-001.jpg

BUKET AYDIN: KADIN OLDUĞUMU HİSSEDEYİM

Beyaz TV'de yayınlanan Yeni Baştan programıyla sık sık gündem olan Klinik psikolog ve yazar Esra Ezmeci sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlarla da dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. İlişkiler üzerinden verdiği tavsiyelerle oldukça konuşulan Ezmeci sosyal medyada gelen sorulara açık açık yanıt veriyor. Her paylaşımı ayrı olay olan Esra Ezmeci bu defa Buket Aydın'ın programına konuk olarak katıldı. Programda ilişkiler üzerine tavsiyeler veren Ezmeci, erkeklerin evlilikten çekindiğini, boşanmaların arttığını söyledi. İnternetin varlığının seçenekleri artırdığını ve artık uğraşılmadığını da ifade eden Esra Ezmeci konuyu hesap ödemeye getirdi. Buket Aydın “Kadın olduğumu hissedeyim diye bir kavram var ya, onu biz ekarte etmeye başladık. Ben bir YouTube programı çektim. Orada hesabı kim öder diyaloğu gelişti.”

yorumlariyla-sosyal-medyayi-ayaklandirdi-002.jpg

“HESAP ÖDETMEYEN KADIN ALDATILMAYA MAHKUMDUR”

"Hesap ödetmeyen kadın aldatılmaya mahkumdur" şeklinde konuşan Esra Ezmeci bu sözleriyle bir tartışmanın fitilini ateşledi. Ezmeci, “Erkek sana hiç yatırım yapmıyor. Yatırım yapmayan erkek ne oluyor? Hemen gidiyor başka kadına, seni aldatıyor. Senin için yatırım yapmamış aklında kalmıyorsun. Sana emek sarfetmemiş, sana çaba göstermemiş. Çabayla emekle kazandığı parayı senin için harcamamış. Senin kıymetin o kadar oluyor. Sonra da kadınlar 'ben neden aldatıldım, neden terk edildim?' demeyin. Para harcatmayan kadın, çok daha kolay terk edilir.' ifadelerini kullandı. Ezmeci'nin bu sözlerine sosyal medyada; “Erkek parası yiyeceğime aldatılırım”, “Konu yine cüzdana dayandı”, “Hesap kitlemeye yeni bahane”, “Bu nasıl bir saçmalık” şeklinde yorumlar yapıldı.