Bayramın birinci günü mağazalar açık mı? Bayramda AVM’ler açık mı, kapalı mı?

Ramazan Bayramı’nın idrak edileceği 10 Nisan 2024 Çarşamba günü mağazalar açık mı, AVM’ler açık mı olacak sorularına yanıt aranıyor. Bayramda alışveriş yapmak isteyenler mağazaların çalışma saatlerini merak ediyor.

Bayramın birinci günü mağazalar açık mı? Bayramda AVM’ler açık mı, kapalı mı?

Ramazan Bayramı’nı karşıladığımız 10 Nisan tarihinde AVM’lerin açık mı yoksa kapalı mı olacağı araştırılıyor. Bayramda AVM’ler açık mı, kapalı mı? Ramazan Bayramı’nın birinci gününde mağazalar açık mı? Bayramda AVM’ler kaça kadar açık? Bayramda AVM’lerin çalışma saatleri nasıl? Bayramda AVM’ler kaçta kapanıyor? İşte merak edilen tüm detaylar…

RAMAZAN BAYRAMI’NDA AVM’LER AÇIK MI 2024?

Ramazan Bayramı’nı karşılarken bayramın ilk gününde alışverişe çıkmak isteyenler bayramda AVM’ler açık mı, kapalı mı merak ediyor. Bayramda mağazalar çalışıyor mu araştırılırken AVM’lerin çalışma saatleri de merak konusu oldu. Özellikel Arife Günü büyük bir yoğunluk olan mağazaların bayram günlerinde çalışıp çalışmadığı da merak ediliyor. AVM’ler bayram boyunca açık oluyor. Fakat AVM’ler bayramın ilk gününde normal çalışma saatinden daha geç açılabiliyor.

AVM’LERİN ÇALIŞMA SAATLERİ

Bayram boyunca açık olan alışveriş merkezleri bayramın birinci gününde biraz daha geç açılabiliyor. Bayramın ilk günü bazı AVM’ler açılış saatini 12.00 veya 13.00 olarak belirleyebiliyor. Bu doğrultuda eğer bayramın birinci günü AVM ziyareti yapmayı düşünüyorsanız AVM’leri ziyaret etmeden önce gideceğiniz AVM’yi arayarak hem açılış hem de kapanış saatlerini öğrenmeniz mağduriyet yaşamamanız için daha sağlıklı olacaktır.

bayramin-birinci-gunu-magazalar-acik-mi-bayram-da-avm-ler-acik-mi-kapali-mi.jpg

RAMAZAN BAYRAMI GÜNLERİ

9 Nisan 2024 Salı: Ramazan Bayramı Arifesi

10 Nisan 2024 Çarşamba: Ramazan Bayramı 1. Gün

11 Nisan 2024 Perşembe: Ramazan Bayramı 2. Gün

12 Nisan 2024 Cuma: Ramazan Bayramı 3. gün