İsrail polisi Mescid-i Aksa’da gazeteciyi öldüresiye dövdü! AA foto muhabiri hastaneye kaldırıldı

Tüm dünyanın gözü İsrail-Gazze hattına çevrilirken Gazze’de yaşanan yeni olay dünya gündemine oturdu. İsrail polisi bu kez de gazeteciye saldırdı. İsrail’in işgalindeki Batı Şeria’da sivillere yönelik saldırılar sürerken son gelişme tüyler ürpertti.

İsrail polisi Mescid-i Aksa’da gazeteciyi öldüresiye dövdü! AA foto muhabiri hastaneye kaldırıldı

Gazze’de sivillere yönelik insanlık dışı saldırılar sürerken tüm dünyanın gözü de İsrail-Gazze hattına çevrildi. Bölgede İsrail kuşatmasının altında bir Cuma daha saldırıyla geçti. Kudüs’te her Cuma günü cemaate saldıran İsrail polisi yine saldırılarına devam etti. İsrail güvenlik güçleri bu kez bir gazeteciye saldırdı. AA foto muhabiri Mustafa Haruf’un İsrail polisi tarafından acımasızca dövüldü.

İSRAİL POLİSİ GAZETECİYİ ÖLDÜRESİYE DÖVDÜ

İsrail güçlerinin Gazze’deki akıl almaz saldırıları sürüyor. Gazze’de günlerdir sivillere yönelik vicdanlara sığmayan saldırılarına devam eden İsrail polisi, her Cuma olduğu gibi bu Cuma da yine cemaati hedef aldı. Gazetecilerin bölgedeki olayları an be an takibi sürerken AA foto muhabiri Mustafa Haruf da İsrail polisinin saldırısına uğradı. Bölgede yayın yapmak isteyen basın mensuplarına sert müdahalede bulunan İsrail güçleri, AA foto muhabiri Mustafa Haruf’u öldüresiye dövdü.

israil-polisi-mescid-i-aksa-da-gazeteciyi-olduresiye-dovdu-a-foto-muhabiri-hastaneye-kaldirildi.jpg

israil-polisi-mescid-i-aksa-da-gazeteciyi-olduresiye-dovdu-a-foto-muhabiri-hastaneye-kaldirildi-001.jpg

YARALANAN GAZETECİ HASTANEYE KALDIRILDI

İsrail polisinin saldırısına uğrayan gazeteci Mustafa Haruf’un yaralı şekilde ambulansla hastaneye kaldırıldığı öğrenildi. Gazeteciye saldırı anları ise saniye saniye kameralara yansıdı. Her Cuma günü Cuma namazını kılmak için toplanan cemaate saldıran İsrail güçleri, cemaate göz yaşartıcı gaz ve TOMA’larla saldırıyor ve cemaatin üzerine lağım suyu sıkıyor.