SON Dakika ABD-Kanada sınırında patlama! Geçişler durduruldu

ABD-Kanada sınırındaki bir araçta patlama meydana geldi. Niagara Nehri üzerinde yer alan Rainbow Köprüsü’nde yaşanan patlamayla ilgili son dakika bilgileri gelmeye devam ediyor. Patlamada araç içindeki 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlendi.

SON Dakika ABD-Kanada sınırında patlama! Geçişler durduruldu

Rainbow Köprüsü’nden ABD’ye geçiş yapan bir araçta patlama meydana geldiği öğrenildi. Kısa sürede dünya gündemine oturan patlamayla ilgili son dakika bilgileri ve tüm gelişmeler paylaşılmaya devam ediliyor. Yaşanan patlamada araç içindeki 2 kişinin hayatını kaybettiği, bir sınır memurunun ise yaralandığı belirtildi. Meydana gelen patlama sebebiyle Kanada-ABD arasındaki geçişler durduruldu. Patlamanın terör saldırısı olabileceği üzerinde duruluyor.

RAİNBOW KÖPRÜSÜ'NDE PATLAMA

ABD-Kanada sınırında yer alan Niagara Nehri üzerinde bulunan Rainbow Köprüsü'nde bir araçta patlama meydana geldiği öğrenildi. Aktarılan bilgilere göre, köprüden geçen araçta patlama yaşandı. Bölgede patlama sonrasında küçük çaplı bir yangın çıktığı da gelen bilgiler arasında.

son-dakika-abd-kanada-sinirinda-patlama-gecisler-durduruldu.jpg

2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Olay, ABD-Kanada sınırındaki Niagara Nehri üzerinde bulunan Rainbow Köprüsü'nde yaşandı. Köprüden ABD'ye geçiş yapan bir araçta patlama yaşandığı aktarıldı. Patlama sonrası küçük çaplı bir yangın çıktığı bilgisine de yer verildi. Yaşanan patlamada araç içerisindeki 2 kişinin hayatını kaybettiği belirlenirken bir sınır memurunun ise yaralandığı bilgisine yer verildi.

son-dakika-abd-kanada-sinirinda-patlama-gecisler-durduruldu-001.jpg

EKİPLER ÇALIŞMA BAŞLATTI

Patlamanın yaşandığı bölgeye intikal eden ekipler patlamanın sebebini belirlemek için çalışma başlattı. Olay sebebiyle ABD-Kanada arasındaki geçişler de durduruldu. New York Valisi Kathy Hochul'un patlamayı doğruladığı ve yaptığı açıklamada, 'Kolluk kuvvetleri ve acil müdahale ekipleriyle görüşmek üzere Buffalo'ya gidiyorum ve daha fazla bilgi edindiğimde New Yorkluları bilgilendireceğim' dediği öğrenildi.