Üniversitede silahlı saldırı olayı: 11 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var

Üniversite saldırısı dünya gündemine yerleşti. Çekya’nın başkenti Prag’da yaşanan silahlı saldırıda çok sayıda kişi hayatını kaybederken çok sayıda kişinin de yaralandığı aktarıldı. Üniversitedeki silahlı saldırı olayıyla ilgili detaylar araştırılıyor.

Üniversitede silahlı saldırı olayı: 11 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda yaralı var

Çekya’nın başkenti Prag’da yer alan Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi’ne silahlı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Saldırı dünya gündemine otururken bölgeden gelen haberler yakından takip ediliyor. Üniversiteye silahlı saldırı olayında 11 kişinin hayatını kaybettiği, 25 kişinin de yaralandığı bilgisine yer verildi. Saldırgan ise olayın ardından etkisiz hale getirildi. İşte detaylar…

ÜNİVERSİTEYE SİLAHLI SALDIRI

Çekya’nın başkenti Prag’da bir üniversiteye silahlı saldırı düzenlendiği haberi dünya gündemine yerleşti. Olayla ilgili tüm gelişmeler ve son dakika bilgileri yakından takip edilirken olayda ilk belirlemelere göre 11 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

universitede-silahli-saldiri-olayi-11-kisi-hayatini-kaybetti-cok-sayida-yarali-var.jpg

ÇOK SAYIDA EKİP SEVK EDİLDİ

Prag’daki Charles Üniversitesi Sanat Fakültesi’ne silahlı saldırı düzenlendi. Kimliği belirsiz kişilerce düzenlenen saldırı sonrasında üniversiteye çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olayda ilk belirlemelere göre 11 kişi hayatını kaybetti, 25 kişi de yaralandı.

universitede-silahli-saldiri-olayi-11-kisi-hayatini-kaybetti-cok-sayida-yarali-var-001.jpg

SALDIRGAN ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ

Silahlı saldırı sonrasında okulun güvenlik güçlerinin eşliğinde tahliye edildiği öğrenildi. Eli silahlı saldırganın okulun çatısından polise ateş açtığını söyleyen görgü tanıkları, yaşanan korku dolu anları kayıt altına aldı. Vatandaşlar büyük korku ve panikle okulun bulunduğu bölgeden uzaklaştığı görüldü. Saldırgan ise polis ekipleri tarafından etkisiz hale getirildi.