11 Haneli TC Kimlik Numarasına 7098 TL Devlet Desteği Yattı! Hemen IBAN'ı Kontrol Edin

11 haneli T.C kimlik numarasına göre ödemeler başladı. Aile Bakanlığı duyurdu, 7.098 TL devlet desteği IBAN numarasına yaptı.

11 Haneli TC Kimlik Numarasına 7098 TL Devlet Desteği Yattı! Hemen IBAN'ı Kontrol Edin

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Malik 2024 sosyal yardım ödemelerine ilişkin son dakika açıklaması yaptı. 16 Mart evde bakım maaşı yatan iller listesi de böylelikle belli oldu. Aile Bakanlığı tarafından yapılan açıklamaya göre 7.098 TL'lik ödemeler IBAN numarası ve PTT üzerinden hak sahiplerinin hesaplarına geçti. Peki bugün hangi illerde evde bakım maaşı Ödemesi yapıldı? 16 Mart evde bakım maaşı yatan iller listesi ve e-devlet evde bakım maaşı sorgulama ekranı haberinizde…

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın sağladığı sosyal yardım ödemeleri Mart ayında da devam ediyor. Özellikle evde bakım maaşı Mart 2024 ödemeleri bir süredir merakla takip ediliyordu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan son dakika açıklaması ile 16 Mart evde bakım maaşı yatan iller listesi belli oldu. 11 haneli T.C kimlik numarasına göre ödemeler hesaplara tanımlandı. Peki evde bakım maaşı hangi illerde yattı? Aile Bakanlığı Mart 2024 evde bakım maaşı ödemeleri ve e-devlet sorgulama ekranı haberimizde…

16 MART 2024 EVDE BAKIM MAAŞI YATAN İLLER LİSTESİ

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı mart ayı evde bakım maaşı yatan iller listesini duyurdu. bakanlık sosyal medya hesaplarından ve resmi internet sitesi üzerinden 16 Mart 2024 evde bakım maaşı yatan iller listesi yayınlarken hak sahiplerinin Bu liste üzerinden ödemeleri takip edebileceği bildirildi.

evde-bakim-maasi-2.jpg

E-DEVLET EVDE BAKIM MAAŞI SORGULAMA EKRANI

Evde bakım maaşı ödemeleri her ay bakanlık tarafından ilan edilen evde bakım maaşı yatan iller listesi doğrultusunda yapılıyor. Hak sahipleri e-devlet girişi yaparak evde bakım maaşı ödemelerini sorgulayabiliyor. Hangi ilde evde bakım maaşı yatıp yatmadığını öğrenmek isterseniz TC kimlik numarası ve şifre ile e-devlet girişi yaptıktan sonra aile Bakanlığı sekmesi altından 11 haneli T.C kimlik numarasını numaranızla sorgulama yapabilirsiniz.

11 HANELİ T.C KİMLİK NUMARASINA GÖRE 7.098 TL ÖDEME

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından evde bakım maaşı ödemeleri 11 haneli T.C kimlik numarasına göre yapılıyor. Evde bakım maaşı 2024 yılı itibariyle 7.098 TL'ye yüklerdi. Evde bakıma muhtaç hasta yaşlı ya da engelli yakınına bakanlar bu engelli kişinin tam teşekküllü hastaneden alınmış sağlık raporu ile evde bakım maaşı almak için başvuru yapabiliyor. Evde bakım maaşı başvuruları sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıfları ile e-devlet üzerinden yapılabiliyor. Evde bakım maaşı almak için diğer bir Kriter ise bakıma muhtaç kişinin yaşadığı hane içinde kişi başına düşen gelirin adları ücretin üçte birinden az olması. Şartları taşıyanlar her ay düzenli olarak sosyal destek ödemesi alabiliyor.