Emekliye 3'LÜ ÖDEME Müjdesi! Tarih Belli Oldu

SSK, Bağ-Kur, 4C emeklisine son dakika müjde. 3’lü ödeme için onay çıktı. 29-31 Mart arası emekli tahsis numarası sonuna göre yatacak.

Emekliye 3'LÜ ÖDEME Müjdesi! Tarih Belli Oldu

Emekliye Müjde! 29-31 Mart Arası 3'LÜ ÖDEME Yatacak!

Emekli maaşı alan tüm vatandaşlar için 29-31 Mart arası 3’lü ödeme fırsatı var. Promosyon Zamlı maaş ve ikramiye aynı anda hesaplara yatacak. Emekliye ek ödeme fırsatları ile ilgili yeni gelişmeler son dakika olarak duyuruldu. Emekli maaşı alan ve seçtikleri bankaya maaşını taşıyarak taahhüt veren vatandaşlar artık 15.000 TL'ye kadar ödeme alabiliyor. Ayrıca zamlı emekli maaşları da 17-31 Mart tarihleri arasında hesaplar yatıyor. Emekliler bayram ikramiyesi ödemesi ile birlikte Ay sonuna kadar üçlü ödeme alma fırsatına sahip olacak. Peki emekliye en yüksek promosyon veren bankalar hangileri? Emeklilere güncel promosyon tutarları ve ödeme fırsatları haberimizde…

Emekli maaşı alan milyonlarca vatandaş 2024 mart ayı emekli maaşı banka promosyonları için araştırmalarına devam ediyor. Bankalar, Ocak ayında emeklilere yapılan yüksek zamlar sonrasında Harekete geçmiş ve promosyon yarışı da yeniden kızışmıştım Hatta milyonlarca emekli için bir toplam kadar yüksek ve cazip promosyon teklifleri var. Emekliler 3 yıllık taahhüt süresi ile bu promosyonlardan faydalanabiliyor. Ayrıca 29 31 Mart arası emekliye promosyonun yanında 2 ödeme daha var. Yani emekliler mart ayı sonuna kadar 3'lü ödeme alma fırsatına sahip olacak. Bankalarımız güncel promosyon miktarları ve emekliye yapılacak olan ek ödemeler haberimizde…

emekliye-3-lu-odeme-1.jpg

EMEKLİYE MART AYI BİTMEDEN 3’LÜ ÖDEME

Emekli maaşı alanlar için mart ayı itibarıyla 3’lü ödeme fırsatı ortaya çıktı. Emekliye yapılan Ocak 2024 zammı sonrası maaş promosyonları artarken aynı zamanda bayram ikramiyesi ve Zamlı maaş ödemeleri de mart ayı bitmeden yapılacak. Milyonlarca emekli 31 Mart tarihine kadar 3 ödeme birden alacak.

EMEKLİ MART 2024 MAAŞ ÖDEME TAKVİMİ

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından SSK bağ-kur ve 4C emeklisinin Mart 2024 emekli maaşı ödeme takvimi açıklandı. Buna göre SSK emeklileri 17-25 Mart tarihleri arasında bağ-kur emeklileri 25-28 Mart tarihleri arasında ve memur emeklileri ise 15 Mart'ta emekli maaşlarını alacak.

emekliye-3-lu-odeme-2.jpg

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN YATACAK?

Emekli bayram ikramiyesi bu yıl Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kararıyla yüzde 50 zamlı olarak yatacak. Geçtiğimiz yıl 2000 TL olarak ödenen emekli bayram ikramiyesi bu zam sonrası 3000 TL'ye yükseldi. Bayram ikramiyesi ödemeleri genellikle bayramdan 15 gün kadar önce hesaplara yatıyor. Bu yıl 10 Nisan'da kutlanacak olan Ramazan Bayramı öncesi ikramiye tarihleri kesin olarak açıklanmadan ancak 31 Mart tarihinde başlayabileceği konuşuluyor. Yani maaşın hemen ardından emekliler bayram ikramiyesi ödemelerine de kavuşacak.

4A 4B 4C EMEKLİSİNE 15.000 TL'YE KADAR EK ÖDEME

Mart 2024 emekli maaşı promosyonları da artmıştı. Emekli maaşı alanlar için verilen promosyon ücretleri bankadan bankaya farklılık gösteriyor. Ancak artık en düşük emekli maaşının 10.000 TL olması ile beraber tüm emekliler promosyonda en üst dilimden faydalanma şansı yakalıyor. Emekliler için bankaların yeni promosyon ücretleri netleşti. Peki en yüksek promosyon veren bankalar hangileri oldu?

2024 Mart emekli banka promosyonu konusunda öne çıkan 4 banka var. Bu bankalar ise 15.000 TL promosyonla ING Bank ve Türkiye Finans olurken 12.500 TL promosyonla Yapı Kredi Bankası ve Akbank oluyor. Emekli maaşını 3 yıllığına bu bankalara taşıyan ve aynı zamanda otomatik ödeme talimatı veren emekliler bu ödemeleri 3 iş günü içinde alabiliyor. Bu kampanyalar 31 Mart tarihine kadar geçerli. Yani emekliler 31 Mart tarihine kadar başvurularını yaparak yüksek ve cazip promosyon fırsatlarını değerlendirebiliyor.

emekliye-3-lu-odeme-3.jpg