Emekliye Yeni Ek Ödeme Kıyağı! 4A 4B 4C Fark Etmez 25.000 TL Verilecek

Emekliye yeni ek ödeme son dakika duyuruldu. Tam 25.000 TL Ek ödeme istisnasız 4A 4B 4C’den emekli herkese verilecek.

Emekliye Yeni Ek Ödeme Kıyağı! 4A 4B 4C Fark Etmez 25.000 TL Verilecek

Emekli maaşı alanlar için yeni kampanyalar Mart ayında da hız kesmeden devam ediyor. Her geçen gün bankalar emekliye daha yüksek ödeme yapmak ve maaş müşterisi olmasını sağlamak amacıyla adeta birbiriyle Yarışıyor. Emeklilere yönelik yeni ek ödeme fırsatı ING Bank'tan geldi. 4A 4B 4C fark etmeden tüm emeklilere 25.000 TL'lik ek ödeme kıyağı yapıldı. İstisnasız bütün emekliler ödemeden yararlanacak ancak başvuru şartı var. Emekli maaşı alanlar için yapılacak yeni ödeme 31 Mart tarihine kadar devam ediyor. Emekliler Bu tarihe kadar başvurularını yapmaları halinde ay bitmeden ödemelerine kavuşacak. Emekliye yepyeni fırsatlar ve detaylar haberimizde…

Emekli maaşı alan 17 milyona yakın vatandaşa Ocak zammı Geçtiğimiz aylarda açıklanmış ilk etapta emekliler bu zammını sevincini yaşasa da Enflasyonun yükselmesi ile beraber büyük bir hayal kırıklığı yaşamıştı. Yaklaşan yerel seçimler öncesinde emekliye ilave zaman söylentileri her ne kadar devam etse de şu an için ufukta bir zam görünmüyor. AK Parti'den yapılan açıklamalarda da emekliye ek zam için Temmuz ayı işaret edildi. Bu sebeple emekli maaşı alan vatandaşlar bankaların ödeme kampanyalarını takip ediyor. Emekliye sevindirecek hafta sonu sürprizi ise ING Bank'tan geldi. 4A 4B 4C fark etmeden istisnasız tüm emeklilere tamı tamına 25.000 TL'lik yeni ek ödeme paketi Hazırlandı. Emekli maaşını ING Bank'a taşıyanlar bu rakama ek 15.000 TL de Maaş promosyonu alabiliyor. Yani ING Bank'a geçen emeklinin Kazancı 40 bin TL'ye kadar yükseliyor.

emekli-nakit-destek-1.jpg

EMEKLİYE ING BANK'TAN BÜYÜK KIYAK GELDİ

10.000 TL ve üstten emekli maaşı alanlar için ING Bank'tan sürpriz kıyak geldi. Hafta sonu duyuru yapan ING Türkiye, emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamakta kararlı olduklarını bildirerek emekli maaşını taşıyanlara turuncu ekstra avantajlarını sunacaklarını duyurdu. Emekli maaşını ING Bank'a Taşıyan emeklilere 25.000 TL'den başlayan düşük faizli kredi desteği sağlanacak. 4A 4B 4C emeklisi olan tüm vatandaşlar fırsatı değerlendirmek için başvuru yapabilecek.

ING BANK'TAN YENİ EMEKLİ KAMPANYASI

ING Bank emekli müşterileri için özel düşük faizli kredi paketleri hazırladı. Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve 80 yaşından küçük olan tüm emekliler emekli maaşlarını yine ING Türkiye'ye taşıyarak bu paketlerden bayram öncesi hemen faydalanacak. Emekliye özel kredi desteği sağlayan ING Bank en az 25.000 TL en fazla ise 50.000 TL'lik bayram kredisi sunuyor. Emekli ihtiyaç kredisi kampanyası kapsamında 36 aya kadar vade uygulanırken faiz oranları ise son derece düşük oluyor.

ING Bank emekli kredisi kampanyasına başvuru yapmak isteyenler en geç 31 Mart tarihine kadar emekli maaşını bankaya taşıyarak başvurularını tamamlayabilir. Başvuru işlemleri mobil bankacılık ve internet bankacılığı üzerinden yapılabildiği gibi aynı zamanda ING Bank şubelerinden de yapılabiliyor.

emekli-nakit-destek-2.jpg

EMEKLİYE 15.000 TL'YE VARAN MAAŞ PROMOSYONU DA VAR

ING Bank müşterilerine Sadece kredi avantajı sunmuyor. Emekli maaşı alanlar için ING Türkiye'de aynı zamanda Maaş promosyonu avantajı da var. Mart 2024 emekli maaş promosyonu kampanyalarında en yüksek promosyon veren bankalardan biri olan ING Bank, 3 yıllığına emekli maaşını kendisini Taşıyan emeklilere 10.000 TL net promosyon ve fatura ödeme talimatı verenlere de 5000 TL Ek promosyon desteği sağlıyor. Böylece ING Bank'ın toplam promosyon miktarı 15.000 TL'ye kadar çıkıyor.

Emekli maaşını ING Türkiye'ye Taşıyan 4A 4B 4C emeklisine vatandaşlarda bu durumda oldukça avantajlı oluyor. Bayram öncesi ING Bank'ta emekliye en az 40.000 TL'lik bir ödeme desteği bekliyor.