Halkbank SMS ile 400.000 TL kredi veriyor! TEK KURUŞ FAİZ YOK, 12 ay geri ödemesiz

Halkbank’tan faizsiz kredi imkanı geldi. SMS ile başvuru yapanlara tam 400.000 TL verecek. Üstelik tek kuruş faiz yok ve 2 yıl da geri ödemesiz. İşte Halkbank faizsiz kredi kampanyası detayları…

Halkbank SMS ile 400.000 TL kredi veriyor! TEK KURUŞ FAİZ YOK, 12 ay geri ödemesiz

Halkbank’tan SMS ile faizsiz kredi kampanyası başladı. Acil nakit ihtiyacı olanlara peş peşe yeni fırsatları duyuran kamu bankası, 12 ay geri ödemesiz ve faizsiz 400.000 TL kredi sağlıyor. Halkbank’ın yeni kredi kampanyasında şartlar da belli oldu. 60 ay vadeli olarak verilecek olan yeni faizsiz kredi kampanyası hakkında merak edilenler haberimizde…

Halkbank'tan acil faizsiz kredi desteği kampanyaları devam ediyor. Son dönemlerde girişimcilere yönelik fırsatları ile dikkatleri üzerine toplayan Halkbank, tam 400 bin TL'ye kadar 12 ayı geri ödemesiz kredi desteği sağlayacak. Halkbank'ın yeni faizsiz kredi fırsatı Genç Girişimciler için özel olarak hazırlandı. Ayrıca bireysel almak için ihtiyacı olanlara da yeni ihtiyaç kredisi fırsatları var. Sms ile başvuru yapanlara verilecek olan Halkbank faizsiz kredi kampanyasında tüm detaylar belli oldu. Peki Halkbank faizsiz kredi başvurusu nasıl yapılır? Kimler başvuru yapabilir?

faizsiz-kredi-1.jpg

HALKBANK'TAN 400 BİN TL 0 FAİZLİ KREDİ KAMPANYASI BAŞLADI

Hem vatandaşlara hem de girişimcilere yönelik yaptığı kredi kampanyaları ile son dönemlerde dikkatleri üzerine çeken kamu Bankası Halkbank, yepyeni bir faizsiz kredi kampanyasını daha duyurdu. Genç girişimcilere yönelik 400 bin TL'lik dairesiz faizsiz desteği sunmaya hazırlanan Halkbank, başvuru şartlarını da açıkladı.

Halkbank'tan bu krediyi kullanmak için 45 yaşından küçük, en az ilkokul mezunu ve yeni bir iş fikrine sahip olmak gerekiyor. Bu koşulları taşıyanlar Halkbank’a başvuru yaparak 400 bin TL'ye kadar faizsiz kredi alabiliyor.

HALKBANK FAİZSİZ KREDİ ÖZELLİKLERİ

Halkbank tarafından sağlanan yeni faizsiz girişimci kredisi kampanyasında en az 250.000 TL ve en fazla 400 bin TL'ye kadar başvuru yapmak mümkün. Halkbank’ın kampanyası girişimcilerin talep ve ihtiyaçları doğrultusunda belirleniyor. Yeni girişimci kredisi 12 ay geri ödemesiz olarak veriliyor. Ayrıca 400.000 TL'ye kadar kredi kullananlar 60 aya kadar vade şansına da sahip oluyor.

faizsiz-kredi-2.jpg

HALKBANK FAİZSİZ GİRİŞİMCİ KREDİSİ BAŞVURUSU NASIL YAPILIR?

Halkbank'tan 400 bin TL faizsiz kredi almak isteyenler başvuru işlemlerini T.C kimlik kartı ile birlikte şubelere giderek yapabiliyor. Aynı zamanda girişimci olduğunuza dair belgeleri de yanınızda götürmeniz gerekiyor. Dilerseniz Öncesinde bir Halkbank şubesine giderek müşteri danışmanından bu konuda detaylı bilgi alabilirsiniz. Halkbank girişimci kredisinden faydalanmak için en geç 31 Mart tarihine kadar başvuru yapmak gerekiyor.

50.000 TL'YE KADAR DA İHTİYAÇ KREDİSİ VAR

Ayrıca Halkbank'tan bireysel müşterilerine yönelik yeni kredi kampanyaları da devam ediyor. Mart ayında yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi Halkbank bayram kredisi fırsatlarını duyurdu. Düşük faizli bayram kredisi limiti 50.000 TL olarak belirlendi. 36 aya kadar vadeli bu Kredi paketinden yararlanmak isteyenler Halkbank’a SMS ile başvuru yapabiliyor. Halkbank’ın resmi internet sitesini ziyaret ederek kampanyaya ilişkin detayları öğrenebilirsiniz.