Her yaptığı ayrı olay olan Selen Görgüzel bıçak altına yattı

Şarkıları, dansları ve gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettirmeyi başaran şarkıcı Selen Görgüzel, şimdi de yaptırdığı estetik işlemlerle gündem olmayı başardı.

Her yaptığı ayrı olay olan Selen Görgüzel bıçak altına yattı

Daha önce gençleşmek adına yüzüne sünnet derisinden elde edilen kök hüre tedavisi yaptıran ve anne sütü içen Selen Görgüzel, bu sefer çareyi bıçak altına yatmakta buldu.

her-yaptigi-ayri-olay-olan-selen-gorguzel-bicak-altina-yatti.jpg

ERKEK SPERMİ LİFTİNG ETKİSİ YAPIYOR
Şarkıcı, yüz ve boynunu gerdirip göz kapaklarındaki fazla deriyi aldırdı. Morarmış sargılı yüzünü sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü isim “Çok gergin olduğum doğrudur” notunu yazdı. Daha genç görünmek için çeşitli estetik bakımlar yapan Selen Görgüzel, geçtiğimiz haftalarda konuk olduğu bir programda erkek sperminin cilde iyi geldiğini dile getirmişti. Açıklamalarıyla herkesi şoke eden ünlü isim, “Doktorlar tarafından da onaylanan bir şey bu. Erkek spermi, canlı ve tazeyken yüze sürüldüğünde ciltte lifting etkisi yaratıyor ve cildi besliyor. Evli kadınlar da bu anlamda kocalarını kullanabilirler” ifadelerini kullanmıştı.

her-yaptigi-ayri-olay-olan-selen-gorguzel-bicak-altina-yatti-001.jpg

SELEN GÖRGÜZEL HAKKINDA
Selen Görgüzel, 9 Şubat 1979'da İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Çalışma hayatına daha lise yıllarında Okan Bayülgen'in Televizyon Çocuğu programında kamera arkasında part time çalışarak başlamıştır. Selen Görgüzel eğitimini 50. Yıl Tahran Lisesi'nde tamamladı. 18 yaşındayken erken bir evlilik yapan Selen Görgüzel, 2003 yılında ilk eşiyle yollarını ayırdı. Görgüzel'in bu evliliğinden İlknaz isimli bir kızı bulunmakta. Selen Görgüzel 1996 yılında İstanbul Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan “'Zirvedeki Sesler'” isimli programı sunarak ekran hayatına ilk adımı atmıştır. Bu ilk adımdan sonra çeşitli kanallarda da, kendi hazırlayıp sunduğu programlarla planlarını hayata geçirmeyi başarmıştır.