Tamer Karadağlı'nın kızı son haliyle görenleri şaşkına çevirdi

Ünlü oyuncu Tamer Karadağlı’nın küçük kızı Zeyno Karadağlı büyüdü son hali görenleri şaşkına çevirmeye yetti.

Tamer Karadağlı'nın kızı son haliyle görenleri şaşkına çevirdi

Piyano sanatçısı olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Zeyno Karadağlı viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından yayınladı. Rol aldığı dizi ve filmlerle adından sık sık söz ettiren Tamer Karadağlı geçtiğimiz yıl Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü görevine atanmıştı.

tamer-karadaglinin-kizi-son-haliyle-gorenleri-saskina-cevirdi.jpg

SAHNEYE ÇIKTI
Tamer Karadağlı 2002 yılında kendi gibi oyuncu eski eşi Arzu Balkan'la nikah masasına oturmuştu. Çiftinin bu evlilikten Zeyno adında bir kızları dünyaya geldi. Çiftin küçük kızları büyüdü ve şimdilerde 17 yaşına bastı. Değişimiyle dikkatleri üzerine çekmayi başaran Zeyno Karadağlı güzelliğiyle görenleri adeta büyüledi. Zeyno Karadağlı, geçtiğimiz günlerde Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı’nın 88’inci kuruluş yıldönümü konserinde sahne aldı. Genç piyanist, konserden fotoğraflarını ve viyola sanatçısı Feza Tüzer Gökmen’le karesini sosyal medya hesabından paylaştı. Karadağlı'nın son hali sosyal medyada gündem olmayı başardı. Zeyno Karadağlı’nın paylaşımı beğeni yağmuruna tutuldu.

tamer-karadaglinin-kizi-son-haliyle-gorenleri-saskina-cevirdi-001.jpg

TAMER KARADAĞLI HAKKINDA
Tamer Karadağlı 24 Mayıs 1967, Ankara’da hayata gözlerini açmıştır, Türk oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Azeri kökenli ebeveynlerden dünyaya geldi. İlkokula başlamadan ailesi ile birlikte ABD'ye yerleşen Karadağlı, Türkiye'ye dönmüş sonra tekrar Amerika'ya gitti. Lise son sınıfta kesin dönüş yaptığı yıllarda da ise sıklıkla Akün Sineması'na gitmiştir.