Ünlü modacıdan Nilüfer'in iddialı tarzına ağır eleştiri

Dillere pelesenk olan şarkıları ve özel yaşantısıyla sık sık gündemde yer edinen şarkıcı Nilüfer son olarak iddialı sahne tarzıyla adından söz ettirmeyi başarmıştı.

Ünlü modacıdan Nilüfer'in iddialı tarzına ağır eleştiri

Transparan sahne tarzıyla ilgili ünlü modacı Neslihan Yargıcı'dan dikkat çeken bir açıklama geldi. Neslihan Yargıcı, Nilüfer'in tarzı için, “O itibara yazık” şeklinde ifadeler kullandı. "Dünya Dönüyor", "Taa Uzak Yollardan", "Haram Geceler", "Esmer Günler", "Mor Menekşe", "Mavilim", "Yeniden Sev" ve "Kavak Yelleri" gibi unutulmaz şarkılarıyla akıllarda yer edinen Nilüfer son paylaşımlarıyla oldukça konuşuluyor.

unlu-modacidan-niluferin-arzina-agir-elestiri.jpg

“BİR BENMİYİM AHLAK NÖBETÇİSİ”

Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanan usta şarkıcı son olarak sahne tarzıyla adından söz ettirmeyi başardı. Ünlü Sanatçı Nilüfer’in sahne aldığı mekanda mayo üzerine ince transparan elbise giymesi adeta olay yarattı. Sahneye transparan bir kostüm ile çıkmayı tercih eden Nilüfer'in "Baktım herkes transparan. Ben mi kaldım bir tek ahlak nöbetçisi" yorumu ise şaşkına çevirdi. Konuyla alakalı 2.sayfa'ya açıklamalarda bulunan ünlü modacı Neslihan Yargıcı, Nilüfer için, “O itibara yazık” ifadelerini kullandı.

unlu-modacidan-niluferin-arzina-agir-elestiri-001.jpg

“İTİBARA YAZIK”

Yargıcı, Nilüfer için “Gördüğüm an çok yadırgadım. Mesele bacak açık, kapalı meselesi değil. Kariyer, ses, duruş, Türkiye’nin en iyi seslerinden. Düz siyah bir elbise yeterliydi bence. Aksesuarlara bile gerek yok. Kendisi pırlanta değerinde. Şaka yapmıyorum. Geçen senelere yazık. O itibara yazık. Kıyafeti tasarlayan yeni yetme olmalı” ifadeleriyle ağır eleştiride bulundu.