Mert Hakan Yandaş ceza almıştı! Tahkim Kurulu’ndan değişiklik geldi

Olaylı Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hem maç öncesi hem de maç sonrası yaşananlardan dolayı ceza alan Fenerbahçeli futbolculardan biri olan Mert Hakan Yandaş’ın cezasıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Mert Hakan Yandaş ceza almıştı! Tahkim Kurulu’ndan değişiklik geldi

19 Mayıs Pazar akşamı oynanan Galatasaray-Fenerbahçe derbisinde hem maç öncesi hem de maç sonunda olaylar çıkmıştı. Olayların içinde olan Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’a adeta ceza yağmıştı. Yandaş, bu olaylardan dolayı 5 maçlık ceza almıştı. Tahkim Kurulu’ndan Mert Hakan’ın cezasıyla ilgili yeni bir karar geldi ve futbolcunun cezası düşürüldü.

MERT HAKAN’IN CEZASI 4’E DÜŞÜRÜLDÜ

Olaylı derbi maçı sonrasında Fenerbahçeli futbolcular Mert Hakan Yandaş, Oosterwolde ve İrfan Can Eğribayat ceza almıştı. Futbolcular arasında en yüksek ceza ise Mert Hakan Yandaş’a verilmişti. Tahkim Kurulu, olaylı derbi maçı sebebiyle Mert Hakan Yandaş’a 5, Osoterwolde’ye 1, İsrfan Can Eğribayat’a ise 3 maçlık cezalar vermişti. Mert Hakan Yandaş’ın cezası 4 maça düşürüldü.

mert-hakan-yandas-ceza-almisti-tahkim-kurulundan-degisiklik-geldi.jpg

OOSTERWOLDE VE İRFAN CAN EĞRİBAYAT’IN CEZALARI DEĞİŞMEDİ

Tahkim Kurulu, yaşanan olaylardan dolayı 5 maçlık ceza verdiği Fenerbahçeli futbolcu Mert Hakan Yandaş’ın cezasının 4 maça düşürüldüğünü açıkladı. Gözler Osoterwolde ve İrfan Can Eğribayat’a çevrilirken iki futbolcunun cezasında bir değişiklik olmadığı belirtildi. İrfan Can Eğribayat 3, Oosterwolde ise 1 maç cezalı durumda.