VakıfBank Eczacıbaşı final maçı için nefesler tutuldu! Dünya Şampiyonası’nda Türk finali

VakıfBank ile Eczacıbaşı dünyanın en büyüğü olmak için final maçı oynayacak. Tarihte ilk kez iki Türk takımı bir turnuvada aynı anda finale kaldı. Gözlerin çevrildiği final maçı için nefesler tutuldu. Final maçının tarihi de belli oldu.

VakıfBank Eczacıbaşı final maçı için nefesler tutuldu! Dünya Şampiyonası’nda Türk finali

FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası Yarı Finali’nde finale iki Türk takımı kaldı. VakıfBank, yarı final maçında Çin’in Tianjin Bohai Bank ekibini 3-0 mağlup ederek finalde Eczacıbaşı Dynavit’in rakibi oldu. Bu sonuçla iki Türk takımı tarihte ilk kez bu turnuvada aynı anda finale kalmış oldu. Peki, VakıfBank-Eczacıbaşı final maçı ne zaman? İşte tüm merak edilenler…

VAKIFBANK YARI FİNALİ GEÇTİ

FIVB Kulüpler Dünya Şampiyonası Yarı Finali oynandı. Yarı final maçında VakıfBank, Çin’in Tianjin Bohai Bank ekibini 3-0 mağlup etti ve final maçında Eczacıbaşı Dynavit’in rakibi oldu.

İKİ TÜRK TAKIMI FİNAL OYNAYACAK

Yarı finali geçerek finale kalan VakıfBank Kadın Voleybol Takımı, finalde Eczacıbaşı’nın rakibi oldu. Dünya Şampiyonası’nda Türk finali oynanacak. Bu turnuvada tarihte ilk kez iki Türk takımı final maçında karşı karşıya gelecek.

vakifbank-eczacibasi-final-maci-icin-nefesler-tutuldu-dunya-sampiyonasinda-turk-finali.jpg

FİNAL MAÇI TARİHİ

Dünya Kulüpler Şampiyonası final maçı Eczacıbaşı ile VakıfBank arasında oynanacak. Şimdi tüm gözler final maçında. Nefeslerin tutulduğu final maçının tarihi ve saati merak ediliyor. Eczacıbaşı-VakıfBank final maçı 17 Aralık 2023 Pazar saat 14.30’da başlayacak.