O Bankadan SIFIR FAİZLİ 10.000 TL’lik Mini Kredi

0 faizli kredi fırsatı arayanlara o bankadan Mini kredi kampanyası geldi. 10.000 TL'lik Mini kredi için başvuru şartları belli oldu.

O Bankadan SIFIR FAİZLİ 10.000 TL’lik Mini Kredi

Türkiye'deki ekonomik koşullar nedeniyle nakit ihtiyacı artıran ve çareyi de banka kredisinde bulan vatandaşlar son dönemlerde yükselen kredi faiz oranları nedeniyle de şikayetçi. Ancak birçok bankada vatandaşın ihtiyacını karşılayacak sıfır faizli kredi fırsatları da bulunuyor. Kısa vadeli olarak verilen faizsiz kredi kampanyalarından faydalanmak isteyenlere Akbank'tan sürpriz açıklama geldi. Acil nakite ihtiyacı olanlar Akbank'ın faizsiz nakit avans kampanyasını değerlendirerek 10.000 TL'lik Mini Kredi alabiliyor. Akbank yeni 0 faizli kredi kampanyası ve başvuru şartları haberimizde…

Ekonomik sıkıntı çeken vatandaşlar aldıkları maaşlarla ay sonunu getirmekte zorlanıyor. Bu durumda birçok vatandaş da çareyi banka kredisi kullanmakta buluyor. Ancak son dönemlerde Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası'nın aldığı faiz artışı kararları nedeniyle bankalarda ihtiyaç kredisi faiz oranları da son derece yüksek. Yine de bazı bankalar vatandaşın bütçesine hitap edecek kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. O bankalardan biri de son dönemlerde hem promosyon fırsatları hem de ihtiyaç kredisi kampanyaları ile popüler olan Akbank oldu. Akbank'tan acil nakite ihtiyacı olanlara düşük faizli ve sıfır faizli kredi kampanyaları geldi. Mini kredi kullanmak isteyenler Akbank'tan 10.000 TL'lik faizsiz nakit avansı hemen alabilir. İşte Akbank'ın yeni kampanyası ve detaylar…

faizsiz-krdi-1.jpg

AKBANK'TAN SIFIR FAİZLİ MİNİ KREDİ PAKETİ

Türkiye'nin en köklü özel bankalarından olan Akbank yeni bir kredi paketini duyurdu. Ramazan ayında nakit ihtiyacı artan vatandaşlar için Mini kredi kampanyası yapan Akbank, 0 faizli destek veriyor. Akbank'ın bu kampanyasından sadece mobil bankacılık uygulaması üzerinden yeni müşteri olanlar faydalanabiliyor. Kampanyaya katılım koşullarını da duyuran banka, vatandaşın nakit ihtiyacını en hızlı koşullarda ve şubeye gitmeden karşılıyor.

faizsiz-krdi-2.jpg

AKBANK 0 FAİZLİ KREDİ ŞARTLARI

Akbank tarafından başlatılan yeni sıfır faizli kredi kampanyası kapsamında Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olup 18 yaşından büyük olan tüm vatandaşlara yeni kredi desteği verilecek. Bu kampanyadan faydalanmak için Akbank mobil uygulamasını cep telefonunuza yüklemek ve buradan yeni müşteri olmak istiyorum seçeneğine tıklamak yeterli. Hemen ardından Akbank'ın kredi kartı ürünlerinden birine başvuru yapmanız gerekiyor. Başvurunuz sonuçlanır sonuçlanmaz ise fiziksel kartın gelmesini beklemeden mobil uygulama üzerinden 10.000 TL'lik faizsiz nakit avans fırsatını değerlendirebilirsiniz.

Akbank'ın yeni faizsiz nakit avans kampanyası kapsamında yeni müşterilere yönelik olarak Mini Kredi fırsatı sunuluyor. Akbank müşterileri bu kampanyadan faydalanmaları durumunda 10.000 TL'lik sıfır faizli kredi desteği alabiliyor ve 6 ay vadeli olarak geri ödeme yapabiliyor.