TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar O Bankaların Kapısını Çalsın! 50.000 TL’lik Acil Kredi Başladı

3 Kamu Bankası acil kredi kampanyasını duyurdu. T.C kimlik numarası son rakamları 0-2-4-6-8 olanlara 50.000 TL'lik acil kredi desteği başladı.

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar O Bankaların Kapısını Çalsın! 50.000 TL’lik Acil Kredi Başladı

TC Kimlik Son Rakamları 0-2-4-6-8 Olanlar O Bankaların Kapısını Çalsın! 50.000 TL’lik Acil Kredi Başladı!

Acil nakit ihtiyacı olan ve Ramazan Bayramı öncesinde acil kredi kullanmak isteyenler için 3 kamu Bankasından büyük fırsat geldi. Cumhurbaşkanı talimatıyla harekete geçen Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından bayram öncesi vatandaşa düşük faizli kredi fırsatı sunulacak. 3 kamu Bankası tarafından verilecek olan düşük faizli kredi kampanyasında kredi notu 1200 puan ve üstü olan tüm vatandaşlara nakdi destek fırsatı sağlanacak. TC kimlik numarası son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar Hemen kamu bankalarının kapısını çalabilir. Devlet bankaları, düşük faizli ihtiyaç kredisi fırsatının şartlarını da açıkladı.

ŞUBESİZ HIZLI VE KOLAY KREDİ FIRSATI BAŞLADI

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından bayram öncesi için özel olarak başlatılan acil ihtiyaç kredisi kampanyasında başvurular hızlı ve kolayca yapılabiliyor. Şubeye gitmeden başvuru fırsatı yaptıklarını yansıt kamu Bankası sms ile ya da dijital bankacılık kanalları aracılığıyla başvuru yapmanıza olanak sağlıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank tarafından sağlanan acil kredi desteğinde onay süreci ve başvuru sonucu da cep telefonunuza SMS olarak bildiriliyor.

3 devlet bankası tarafından sağlanan düşük faizli ihtiyaç kredisi kampanyasında 50.000 TL üst limit bulunuyor. Bankalar bu miktarı 36 aya kadar vadeli olarak müşterilerine sunuyor. Düşük faizli kredi kullanarak Bayram öncesinde nakit ihtiyaçlarını karşılamak isteyenler şubesiz başvuru fırsatı ile de zaman kazanıyor. Acil Nakit paraya sıkışan herkes için başlatılan bu kampanyada T.C kimlik numarası ile başvurular kabul ediliyor.

3 KAMU BANKASINDAN KREDİ KULLANMAK İSTEYENLER İÇİN ŞARTLAR

3 kamu Bankası tarafından sunulan düşük faizli kredi kampanyasından faydalanmak ve acil kredi kullanmak isteyenler için başvuru şartları da netleşti. Kampanya kapsamında başvuru yapmak isteyenlerin En az 18 yaşında olmaları aynı zamanda düzenli gelire sahip Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmaları gerekiyor. Bunun yanı sıra Kredi kullanacaklarda aranan kredi puanı şartı ise 1200 puan ve üstü oldu.

Kampanyaya katılmak ve düşük faizli kredi desteği almak isteyenler için son başvuru tarihi 31 Mart 2024 olarak belirlendi. Bu tarihe kadar hiç şubeye gitmeden mobil bankacılık ve internet bankacılığı uygulamalarından ya da SMS ile kredi başvurusu yapabilirsiniz.