Bella Hadid’in at üzerindeki fotoğraflarına tepki yağıyor

Son olarak uzun senelerdir mücadele ettiği Lyme hastalığı ve Filistinle alakalı yorumlarıyla gündem olan Bella Hadid'in dünyaca ünlü bir dergi için verdiği pozlar sosyal medyada bomba etkisi yarattı.

Bella Hadid’in at üzerindeki fotoğraflarına tepki yağıyor

At binme tutkusuyla bilinen Bella Hadid'in at üzerindeki pozları tepkilere sebep oldu. Günümüzün en popüler modellerinden biri haline gelen Bella Hadid, Estetik Cerrah Dr. Julian De Silva'nın altın oran hesaplamalarına göre dünyanın en güzel kadını ünvanını almıştı.

bella-hadidin-at-uzerindeki-fotograflarina-tepki-yagiyor.jpeg

“ATA ZARAR VERİYORSUN”

Özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren ünlü manken son olarak dünyaca ünlü bir dergi için verdiği pozlarla gündem olmayı başardı. At binme tutkusuyla bilinen Bella Hadid'in at üzerindeki pozları sosyal medyada tepkilere sebep oldu. Sosyal medyada modelin pozları paylaşılarak “Neden atın üzerinde durdu?” , “Ata zarar veriyorsun” veya “Attan in” şeklinde yorumlar yapıldı. Binicilik yapan ve çiftlik hayatından sık sık paylaşım yapan Bella Hadid'in atlarla sık sık zaman geçirdiği bilinmekte. Bella Hadid, geçtiğimiz hafta yeni sevgilisi Adan Banuelos için Teksas'a taşındığı iddiasıyla magazin gündeminde yer almıştı.

bella-hadidin-at-uzerindeki-fotograflarina-tepki-yagiyor-001.jpeg

BELLA HADİD HAKKINDA

Tam adı Isabella Khair Hadid olan Bella Hadid, 9 Ekim 1996'da Washington, DC, Amerika Birleşik Devletleri'nde hayata gözlerini açmıştır. Mohamed Hadid ve eski model Yolanda Hadid'in kızıdır. Annesi Yolanda Hadid, 1990'lı yıllarda kendi modellik kariyeriyle bilinir ve “Real Housewives of Beverly Hills” adlı televizyon dizisinde de yer aldı. Bella'nın ablası da ünlü model ve reality TV yıldızı Gigi Hadid'dir.