Can Yaman'ın bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklatır cinsten

Bir süredir kariyer hayatına İtalya'da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor.

Can Yaman'ın bölüm başına alacağı ücret dudak uçuklatır cinsten

Oyuncu bu defa yeni dizisinden bölüm başı alacağı ücretle gündeme bomba gibi düştü. İddiaya göre Can Yaman, bölüm başına 150 bin euro alacak. Erkenci Kuş dizisiyle ün kazanan oyuncu Can Yaman, geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başardı.

can-yamanin-bolum-basi-alacagi-ucret-dudak-ucuklatir-cinsten.jpg

BÖLÜM BAŞI 150 Bİ EURO

Kariyerine İtalya’da devam eden ünlü oyuncu Can Yaman yer aldığı projelerle ve özel hayatıyla sık sık gündem olmaya devam ediyor. 10,6 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı paylaşımlar da zayıfladığı gözlemlenen başarılı oyuncu bu defa farklı bir konuyla magazin gündeminde yer aldı. Aramızda Kalmasın programında Can Yaman'ın bölüm başı alacağı ücret masaya yatırıldı. Oyuncunun bölüm başı kazanacağı ücret ağızları açık bıraktı. Can Yaman İtalyan yapımı Sandokan dizisinden bölüm başına 150 bin euro alacağı söyleniyor. Yani 5 milyon 200 bin TL almış olacak. Can Yaman, sosyal medya paylaşımları ve kariyerleriyle sık sık gündem olmaya devam ediyor.

can-yamanin-bolum-basi-alacagi-ucret-dudak-ucuklatir-cinsten-001.jpg

CAN YAMAN HAKKINDA

Can Yaman, 8 Kasım 1989 tarihinde İstanbul Suadiye’de ailesinin tek çocuğu olarak dünyaya gelmiştir. Babasının adı Güven Yaman, annesinin adı Güldam Can’dır. Can Yaman 5 yaşındayken, anne ve babası ayrılmıştır. Büyükannesi Makedon, büyükbabası ise Yugoslav kökenlidir. İlkokul ve ortaokulu Bilfen Kolejinde okuduktan sonra Lise eğitimini ise İtalyan lisesinde tamamlamıştır. Lise son sınıfta öğrenci değişimi programı ile Amerika‘da Ohio’da okumuştur. Liseden sonra Yeditepe Üniversitesi Hukuk Fakültesinde burslu olarak okuyarak 2012 yılında mezun olmayı başarmıştır. Yine üniversitedeyken değişim programıyla Washington’a gidip hukuk dersleri almıştır.