Engin Polat cezaevi fotoğrafıyla gündemde! Son hali Icardi’ye benzetildi

Ünlü sosyal medya fenomeni ve iş insanı Dilan Polat ile eşi Engin Polat, kara para aklama iddiası üzerine haklarında başlatılan soruşturma kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Engin Polat’în cezaevindeki ilk görüntüsü gündem oldu.

Engin Polat cezaevi fotoğrafıyla gündemde! Son hali Icardi’ye benzetildi

Kara para aklama iddiası üzerine haklarında soruşturma başlatılan Dilan Polat ve eşi Engin Polat gözaltına alındıktan sonra çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Yaklaşık 5 aydır cezaevinde olan Dilan-Engin Polat çiftinden Engin Polat’ın cezaevinden ilk fotoğrafı paylaşıldı. Engin Polat’In görüş esnasında çekilen fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. O fotoğrafa gelen yorumlar da dikkat çekti.

ENGİN POLAT’IN CEZAEVİNDEKİ FOTOĞRAFI GÜNDEMDE

Yaklaşık 5 aydır cezaevinde olan ve tutukluluk halleri devam eden Dilan-Engin Polat çiftinden Engin Polat’ın cezaevinden ilk fotoğrafı sosyal medyada gündem oldu. Kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturan fotoğrafa çok sayıda yorum geldi. Engin Polat’ın cezaevinde görüş esnasında esnada çekildiği belirtilen o fotoğrafı kısa sürede manşet oldu. Hızla yayılan ve sosyal medyanın gündemine oturan o fotoğrafa binlerce yorum geldi.

engin-polat-cezaevi-fotografiyla-gundemde-son-hali-icardi-ye-benzetildi.jpg

ICARDI’YE BENZETENLER OLDU

Görüş sırasında çekilen fotoğrafıyla gündemin ilk sıralarına yerleşen Engin Polat’ın son halini Icardi’ye benzetenler de oldu. Kısa sürede binlerce paylaşım yapılan fotoğrafın altına sosyal medya kullanıcılarından, ‘Mauro Icardi olmuş bu adam’, ‘İyi bakıyor kendine’, ‘Adam Icardi’ye dönüşmüş’, ‘Dolgular erimiş’, ‘Icardi reise benzemiş’ şeklinde yorumlar geldi.