Fenerbahçe Gaziantep FK maç kadrosu belli oldu! 3 futbolcu listede yok

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kapsamında yarın deplasmanda Gaziantep FK ile karşılaşacak. Gaziantep’te oynanacak karşılaşmanın detayları belli olmaya devam ederken sarı lacivertli ekibin kamp kadrosu da belli oldu.

Fenerbahçe Gaziantep FK maç kadrosu belli oldu! 3 futbolcu listede yok

Gaziantep FK-Fenerbahçe karşılaşması yarın akşam ekrana gelecek. Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kapsamında oynanacak olan karşılaşmanın detayları merak edilirken Fenerbahçe’nin Gaziantep maçı kamp kadrosu da belli oldu. Sarı lacivertli ekibin Gaziantep maçı kamp kadrosunda yer alan isimler merak ediliyor. Takımda 3 futbolcu Gaziantep’e götürülmedi. İşte Fenerbahçe’nin Gaziantep FK maçı kamp kadrosu ve merak edilen tüm detaylar…

FENERBAHÇE KAMP KADROSU

Süper Lig’de bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan ve her karşılaşması heyecanla takip edilen Fenerbahçe’nin Ziraat Türkiye Kupası Son 16 Turu kapsamında yarın akşam deplasmanda Gaziantep FK ile oynayacağı maçın kamp kadrosu açıklandı.

Fenerbahçe’nin kadrosu şöyle;

- Livakovic

- İrfan Can Eğribayat

- Furkan

- Mert Müldür

- Djiku

- Bonucci

- Serdar Aziz

- Çağlar

- Jayden

- Ferdi

- İsmail

- Krunic

- Efekan

- Zajc

- Mert Hakan

- Szymanski

- İrfan Can Kahveci

- Cengiz

- Kent

- King

- Tadic

- Dzeko

- Batshuayi

fenerbahce-gaziantep-fk-mac-kadrosu-belli-oldu-3-futbolcu-listede-yok.jpg

3 FUTBOLCU LİSTEDE YER ALMADI

Fenerbahçe’nin yarın akşamki maçının kamp kadrosunda 3 futbolcu yer almadı. Sarı lacivertli ekibin 23 kişilik kamp kadrosunda Becao, Fred ve Lincoln Henrique yer almadı.