Fenerbahçe genç yıldıza veda etti! Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe’de son dakika gelişmeleri devam ediyor. Ara transfer döneminde yıldız oyuncuları kadrosuna dahil eden sarı lacivertli kulübün bugünkü bilgilendirmesinde bir ayrılık haberi yer aldı.

Fenerbahçe genç yıldıza veda etti! Transfer resmen açıklandı

Fenerbahçe’nin yetenekli genç yıldızlarından Emre Mor’un transfer haberi resmen duyuruldu. Hızı ve sahadaki mücadelesiyle sarı lacivertli taraftarların gönlünde taht kuran Emre Mor, sezon sonuna kadar kiralık olarak Fatih Karagümrük’e gitti. Emre Mor’un transfer haberi sarı lacivertli taraftarlarda büyük üzüntüye sebep oldu. Sosyal medyadan Emre Mor için çok sayıda paylaşım yapıldı.

EMRE MOR KARAGÜMRÜK’TE

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmeye devam eden Süper Lig devi Fenerbahçe’de transfer hareketliliği devam ediyor. Kadrosunu genişleten ve ikinci devrede de yoluna kararlı ve güçlü bir şekilde devam etmek isteyen sarı lacivertli kulübün genç yıldızı Emre Mor’la ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Fenerbahçe’den yapılan açıklamada Emre Mor’un sezon sonuna kadar kiralık olarak Fatih Karagümrük’e gittiği bilgisine yer verildi.

fenerbahce-genc-yildiza-veda-etti-transfer-resmen-aciklandi.jpg

SEZON SONUNA KADAR BAŞKA TAKIMDA OYNAYACAK

Fenerbahçe taraftarlarının gönlünde taht kuran genç futbolcu Emre Mor, hızı ve sahadaki mücadelesiyle spor manşetlerinde de sık sık ismi yer alan futbolcular arasında. Fenerbahçe’de yeteri kadar forma şansı bulamayan Emre Mor’un sezon sonuna kadar başka bir takımda oynayacağı açıklandı. Emre Mor’la ilgili yeni gelişmeyi duyuran Fenerbahçe Kulübü, ‘2023-2024 yapılanmasına devam edilen Futbol A Takımımızda, futbolcumuz Emre Mor, sezon sonuna kadar V. Fatih Karagümrük Kulübüne kiralanmıştır. Oyuncumuza ligin geri kalan bölümünde başarılar dileriz. Kamuoyunun bilgisine sunarız.’ ifadelerine yer verdi.