Galatasaray Sparta Prag muhtemel 11! Galatasaray Sparta Prag maçı muhtemel kadro

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi Son 16 play-off turu ilk maçında rakibi Sparta Prag’ı konuk ediyor. Heyecan dolu geçecek karşılaşma için nefesler tutuldu ve geri sayım başladı. Maçın muhtemel kadrosu da merak ediliyor.

Galatasaray Sparta Prag muhtemel 11! Galatasaray Sparta Prag maçı muhtemel kadro

Galatasaray’ın Çekya ekibi Sparta Prag’ı sahasında konuk edeceği karşılaşma bu akşam ekrana gelecek. Futbolseverlerin büyük bir heyecan ve merakla beklediği Galatasaray-Sparta Prag mücadelesi için geri sayım sürüyor. Her iki takımın muhtemel kadrosu da merak ediliyor. Peki, Galatasaray-Sparta Prag maçı ne zaman, saat kaçta? Galatasaray-Sparta Prag maçı nerede? Galatasaray muhtemel ilk 11’ler. Sparta Prag muhtemel ilk 11’ler. Galatasaray-Sparta Prag maçı şifreli mi, şifresiz mi? Galatasaray-Sparta Prag maçı hangi kanalda? İşte tüm merak edilenler…

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Muslera

- Kaan

- Nelsson

- Sanchez

- Berkan

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Barış Alper

- Mertens

- Kerem Aktürkoğlu

- Icardi

galatasaray-sparta-prag-muhtemel-11-galatasaray-sparta-prag-maci-muhtemel-kadro.jpg

SPARTA PRAG MUHTEMEL İLK 11

- Jensen

- Vitik

- Krejci

- Panak

- Karabec

- Preciado

- Kairinen

- Laci

- Zeleny

- Kuchta

- Birmacevic

GALATASARAY-SPARTA PRAG MAÇI SAAT KAÇTA?

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Sparta Prag ile mücadele edecek olan temsilcimiz Galatasaray, bu akşam rakibini RAMS Park’ta konuk edecek. Saat 20.45’te başlayacak olan karşılaşmayı İspanyol hakem Alejandro Hernandez yönetecek. Hernandez’in yardımcılıklarını ise Jose Naranjo ve Diego Sanchez Rojo yapacak. Galatasaray-Sparta Prag karşılaşması EXXEN platformundan canlı yayınlanacak.