Muslera Sparta Prag maçına damga vurdu! Okan Buruk’tan övgü dolu sözler

Dün akşam sahasında Çekya ekibi Sparta Prag’ı konuk eden temsilcimiz Galatasaray’ın etkili mücadelesi ve uzatma dakikalarında gelen gol galibiyeti getirirken maçın yıldızı Galatasaray’ın efsane kalecisi Muslera oldu.

Muslera Sparta Prag maçına damga vurdu! Okan Buruk’tan övgü dolu sözler

UEFA Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında rakibi Sparta Prag ile sahasında karşılaşan Galatasaray’ın sahada verdiği etkili mücadele takdir topladı. Sarı kırmızılı ekipte tüm oyuncular her şeylerini sahada ortaya koyarken uzatma dakikalarında Icardi’den gelen gol ise galibiyet sevinci yaşattı. Maçın yıldızlarından biri de Muslera oldu. Yaptığı kurtarışlarla bir kez daha kendisine hayran bırakan tecrübeli file bekçisi Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan da övgü dolu sözler duydu. İşte Okan Buruk’un Muslera ile ilgili açıklamaları…

OKAN BURUK’TAN MUSLERA AÇIKLAMASI

Galatasaray-Sparta Prag maçına damga vuran isimler arasında deneyimli kaleci Fernando Muslera da vardı. Maçtaki kurtarışlarıyla kalede adeta bir duvar ören Muslera’nın bu performansı bir kez daha kendisine hayran bıraktırdı. Maç sonu açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’tan da Muslera’ya övgü dolu sözler geldi. Sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan ve takımdan ayrılacağı konuşulan Muslera ile ilgili açıklamalarda bulunan Buruk, Galatasaray’ın Muslera ile yola devam etmek istediğini söyledi.

muslera-sparta-prag-macina-damga-vurdu-okan-buruk-tan-ovgu-dolu-sozler.jpg

‘ÖNEMİNİ HER MAÇ GÖSTERİYOR’

Maç sonu açıklamasında 13 sezondur Galatasaray kalesini koruyan Fernando Muslera ile ilgili geniş bir parantez açan Okan Buruk, Muslera’nın Galatasaray için öneminden bahsetti ve ‘Fernando Muslera, Galatasaray için çok önemli. Hem takım kaptanı, hem kaleci olarak önemi var. Muslera ile yola devam etmek istiyoruz. Önemini her maç gösteriyor. İsteğimiz devam etmek.’ dedi.