Rizespor Fenerbahçe maçı iptal mi? Rizespor Fenerbahçe maçı ertelenecek mi? Saha zemini tartışılıyor

Trendyol Süper Lig’in 26. Haftasında deplasmanda Rizespor’un konuğu olacak olan Fenerbahçe kafilesi dün akşam Rize’ye ulaştı. Rizespor-Fenerbahçe maçı için geri sayım sürerken maçın ertelenebileceği iddiaları gündeme geldi.

Rizespor Fenerbahçe maçı iptal mi? Rizespor Fenerbahçe maçı ertelenecek mi? Saha zemini tartışılıyor

Çaykur Rizespor, sahasında rakibi Fenerbahöe’yi konuk edecek. Bu akşam oynanacak maç öncesi gözler takımların kadrosuna çevrilirken Rize’de hava koşulları ve sahanın zemini de tartışılan konular arasında. Rize’de etkili olan yoğun yağış sosyal medyanın gündemine yerleşirken maçın oynanacağı stadyumun zemini de tartışılan konular arasında. Peki, Rizespor-Fenerbahçe maçı oynanacak mı? Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı iptal mi olacak? Rizespor-Fenerbahçe maçı ertelenecek mi? Rizespor-Fenerbahçe saha zemini ne durumda? Rize’de hava durumu nasıl? İşte tüm merak edilenler…

FENERBAHÇE DEPLASMANDA RİZESPOR’UN KONUĞU

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı tüm hızıyla sürerken rekabette günden güne artıyor. Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda rakibi Rizespor’un konuğu olacak. Bu akşam saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma öncesi her iki takımın da maç kadrosu merakla bekleniyor. Öte yandan karşılaşma öncesi Rize2deki hava durumu ve saha zemini de gündemde olan konular arasında.

rizespor-fenerbahce-maci-iptal-mi-rizespor-fenerbahce-maci-ertelenecek-mi-saha-zemini-tartisiliyor.jpg

ÇAYKUR RİZESPOR-FENERBAHÇE MAÇI ERTELENECEK Mİ?

Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçı için heyecanlı bekleyiş devam ederken Rize’de etkili olan yoğun yağış maçın ertelenebileceği iddialarını beraberinde getirdi. Maçın oynanacağı stadyumun zemini de tartışma konusu oldu. Yoğun yağış sebebiyle saha zemininin maçın oynanmasına müsait olmadığı şeklinde tartışmalar başlarken karşılaşmanın iptal olabileceği iddiaları gündemdeki yerini koruyor. Karşılaşmanın hakemi Arda Kardeşler’in maç başlamadan önce zeminde topun sekip sekmediğini kontrol edeceği ve maçın oynanıp oynanmayacağına karar vereceği belirtiliyor. Şimdi gözler saat 19.00’da hakem Arda Kardeşler’in vereceği karara çevrildi.