Asuman büyük tuzağa düştü! Yalı Çapkını’nda şok eden gizli kamera sahnesi

Star TV’nin sevilen dizisi Yalı Çapkını bu hafta yine heyecan dolu bir bölümle ekrana geldi. Her bölümü merakla takip edilen dizinin bu haftaki yeni bölümüne gizli kamera sahnesi damga vurdu. Asuman’ı bekleyen büyük tehlike ne?

Asuman büyük tuzağa düştü! Yalı Çapkını’nda şok eden gizli kamera sahnesi

Her Cuma yepyeni bölümleriyle ekrana gelen Yalı Çapkını dizisi bu hafta yine nefes kesti. Bu haftaki yeni bölümünde yine çok konuşulacak sahneleriyle sosyal medyanın gündemine yerleşen dizinin en çok konuşulan sahnesi ise gizli kamera sahnesi oldu. Yeni bölümlerde replikleri ve büyük değişimiyle gündemden düşmeyen Asuman’a kurulan komplo Yalı Çapkını izleyicisi tarafından analiz edildi. Asuman’ın spor hocası Doruk’un sinsi planı sonrası yalıda neler yaşanacak, Asuman’ı neler bekliyor merak ediliyor.

DORUK’TAN ASUMAN’A KOMPLO

Yalı Çapkını dizisinde Öznur Serçeler’in hayat verdiği Asuman karakteri yeni bölümlerin en çok konuşulan ismi. Sessiz ve sakin yapısıyla bilinen Asuman karakterinin dizinin yeni bölümlerindeki değişimi ve Seyran’a karşı tutumu çok eleştiriliyordu. Eşi Suat’ın ölümünden Seyran ve Ferit’i sorumlu tutmaya başlayan ve Seyran’ı suçlayan Asuman’ın geçtiğimiz bölümde kullandığı ifadeler ve repliği çok konuşulmuştu. Yalı Çapkını izleyicisi Asuman’a tepki göstermiş ve eleştirmişti. Asuman’ın spor hocası Doruk ile yakınlaşması onu büyük bir tehlikeye doğru sürüklerken bu haftaki yeni bölümdeki gizli kamera sahnesi ise gündeme bomba gibi düştü. Doruk, Asuman’la buluşacağı odaya gizli bir kamera yerleştirdi.

asuman-buyuk-tuzaga-dustu-yali-capkinin-da-sok-eden-gizli-kamera-sahnesi.jpg

asuman-buyuk-tuzaga-dustu-yali-capkinin-da-sok-eden-gizli-kamera-sahnesi-001.jpg

ASUMAN’A ŞANTAJ MI YAPACAK?

Asuman’ın Suat’ın ölümünden sonra yalıda yaşamaya devam etmesi ve Seyran’a olan tutumu izleyiciyi epey kızdırmıştı. Kendisine yeni bir yol çizen Asuman, spor hocası Doruk ile yakınlaşmış ve görüşmeye başlamıştı. Ancak Doruk’un gerçek yüzü bu haftaki yeni bölümde ortaya çıkmaya başladı. Asuman’la görüşmek için hazırlanan Doruk, odaya gizli bir kamera yerleştirdi. Bu sahne sonrası Yalı Çapkını izleyicileri sosyal medyadan yorumlarını dile getirdi. İzleyici, Doruk’un Asuman’la yakınlaşmasını gizli kamerayla kaydedeceğini ve Asuman’a şantaj yapacağını belirten yorumlarda bulundu. Bu durumun Korhanların yalısında yeni bir gündem yaratması bekleniyor. Asuman’ı zor günler beklerken bu zor süreçte Asuman’ın yanında destekçi olarak yine Seyran’ın durması bekleniyor.

asuman-buyuk-tuzaga-dustu-yali-capkinin-da-sok-eden-gizli-kamera-sahnesi-002.jpg