Ünlü oyuncu Suudi Arabistan’da izdiham yarattı

Ömer, Paramparça gibi başarılı dizilerin ardından Yabani dizisinin başrol oyuncusu olan güzel oyuncu Simay Barlas, reklam anlaşması için seyahat ettiği Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da hayranlarının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ünlü oyuncu Suudi Arabistan’da izdiham yarattı

Yabani dizisinde başarılı oyunculuk performansıyla dikkatleri üzerine çeken 24 yaşındaki Simay Barlas, bir markanın Riyad'da düzenlediği etkinliğe konuk.

unlu-oyuncu-suudi-arabistanda-izdiham-yaratti.jpg

YÜRÜMEKTE DAHİ ZORLANDILAR
Bir reklam içinde el sıkışacak olan Simay Barlas hayranlarının oldukça yoğun ilgisiyle karşılaştı. Hayranlarının yoğun ilgisinden ötürü yürümekte bile zorlanan Simay Barlas, “Bu denli sevilmek çok güzel bir duygu” ifadelerini kullandı. Suudi Arabistan’ın başkenti Riyad’da olan güzel oyuncuyu görmek isteyenler adeta izdihama sebep oldu. Simay Barlas'ın sade tarzı da dikkat çeken detaylardan oldu. Simay Barlas etkinlikte Halit Özgür Sarı ile birlikte boy gösterdi. Bir alışveriş merkezinde, binlerce kişinin katılımıyla organize edilen etkinlikte hayranları Halit Özgür ile tanışmak için uzun saatler boyunca beklemek zorunda kaldı. Hayranlarıyla fotoğraflar çektiren Simay Barlas ve Halit Özgür Sarı yoğun ilgiden ötürü zaman zaman yürümekte dahi zorlandı.

unlu-oyuncu-suudi-arabistanda-izdiham-yaratti-001.jpg

SİMAY BARLAS KİMDİR?
Simay Barlas, 7 Mayıs 1999 yılında İstanbul'da hayata gözlerini açmıştır. Türk oyuncu. İstanbul Bilgi Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümünden mezun olmuştur. İlk oyunculuk tecrübesini 2014-2017 yılları arasında Star TV'de yayın hayatına giren Paramparça adlı dizide canlandırdığı “Öykü” karakteri ile yaşayan Simay Barlas, sonrasında 2017 yılında Kanal D'de yayımlanan Adı Efsane adlı dizide “Naz”, 2016-2017 yılları arasında Star TV'de yayımlanan Hayat Bazen Tatlıdır adlı dizide “Gözde” ve 2019-2020 yılları arasında Kanal D yayımlanan Zalim İstanbul adlı dizide Damla karakterlerine can vermiştir.