Ankaragücü Galatasaray maçının oynanacağı stat için karar açıklanacak! Tarih verildi

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı devam ederken Galatasaray’ın deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olacağı karşılaşma öncesinde stat tartışmaları devam ediyor. Maçın oynanacağı stat ile ilgili meraklı bekleyiş sürüyor.

Ankaragücü Galatasaray maçının oynanacağı stat için karar açıklanacak! Tarih verildi

Galatasaray, Pazar günü rakibi Ankaragücü’nün konuğu olacak. Ankaragücü-Galatasaray maçı öncesinde stat krizi yaşanıyor. Maçın nerede oynanacağı merak edilirken gözler maçın oynanacağı yerle ilgili verilecek karara çevrildi. Peki, Ankaragücü-Galatasaray maçı hangi statta oynanacak? Ankaragücü-Galatasaray maçı nerede oynanacak? Ankaragücü-Galatasaray maçı Eryaman Stadı’nda mı oynanacak? Ankaragücü-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte tüm merak edilenler…

MAÇ ÖNCESİ STAT KRİZİ

Trendyol Süper Lig’in 26. Haftasında Galatasaray, deplasmanda rakibi Ankaragücü’nün konuğu olacak. 18 Şubat 2024 Pazar günü oynanacak olan Ankaragücü-Galatasaray maçı öncesinde stat krizi devam ediyor. Maçın hangi stadyumda oynanacağı merak edilirken gözler verilecek karara çevrildi. Normal şartlarda Eryaman Stadyumu’nda oynanması beklenen maçın zeminin elverişsiz olması sebebiyle başka bir stadyumda oynanabileceği belirtiliyor. Galatasaray da karşılaşmanın başka bir stadyumda oynanması talebiyle TFF’ye başvuruda bulunmuştu.

ankaragucu-galatasaray-macinin-oynanacagi-stat-icin-karar-aciklanacak-tarih-verildi.jpg

STADYUM KARARI YARIN VERİLECEK

Eryaman Stadyumu, MKE Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin iç saha maçlarına ev sahipliği yapan bir stat. Üs üste oynanan karşılaşmalar sonrasında Eryaman Stadyumu’nun zemininde bozulmalar oluşmuştu. Zeminin elverişsiz olması sebebiyle Galatasaray da maçın başka bir stadyumda oynanması için TFF’ye başvuruda bulunmuştu. Galatasaray’ın yaptığı başvuru üzerine TFF çim denetleyicileri dün Ankara’ya gitti ve Eryaman Stadyumu’nun zemininde inceleme yaptı. Yapılan incelemeler sonrası denetleyicilerin raporu bugün TFF’ye sunuldu. Raporların incelenmesi sonrası Ankaragücü-Galatasaray maçının Eryaman Stadyumu’nda oynanıp oynanmayacağının kararının yarın açıklanacağı öğrenildi. Ankaragücü-Galatasaray karşılaşması 18 Şubat 2024 Pazar saat 19.00'da.