Ankaragücü Galatasaray muhtemel 11! Eryaman Stadyumu tartışmaları devam ediyor

Trendyol Süper Lig’in 26. Haftasında deplasman maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray’ın rakibi MKE Ankaragücü. Ankaragücü, bu akşam sahasında rakibini konuk edecek. Kritik karşılaşma öncesi stat tartışmaları devam ediyor.

Ankaragücü Galatasaray muhtemel 11! Eryaman Stadyumu tartışmaları devam ediyor

Galatasaray, bu akşam deplasmanda Ankaragücü ile mücadele edecek. Heyecanla beklenen karşılaşmanın muhtemel 11’leri merak edilirken bir yandan da stat tartışmaları da sürüyor. Maçın oynanacağı Eryaman Stadyumu’nun zemini sebebiyle Galatasaraylı taraftarlar sosyal medyadan maçın başka bir stadyumda oynanması talebinde bulunuyor. Galatasaray Spor Kulübü’nün bu yöndeki talebi TFF tarafından kabul edilmemiş ve maçın Eryaman Stadyumu’nda oynanmasına karar verilmişti. Sarı kırmızılı taraftarlar stat zeminini eleştiriyor. İşte karşılaşma öncesi merak edilen tüm detaylar…

ANKARAGÜCÜ MUHTEMEL İLK 11

- Bahadır

- Kitsiou

- Radakovic

- Mujakic

- Kazımcan

- Ali Kaan

- Pedrinho

- Flips

- Efkan

- Cephas

- Sowe

GALATASARAY MUHTEMEL İLK 11

- Muslera

- Barış Alper

- Nelsson

- Davinson

- Sanchez

- Köhn

- Torreira

- Berkan

- Kerem Demirbay

- Tete

- Zaha

- Vinicius

ankaragucu-galatasaray-muhtemel-11-eryaman-stadyumu-tartismalari-devam-ediyor.jpg

KARŞILAŞMA ERYAMAN STADYUMU’NDA OYNANACAK

MKE Ankaragücü-Galatasaray maçı bu akşam Eryaman Stadyumu’nda oynanacak. Ankaragücü ve Gençlerbirliği’nin iç saha maçlarında her iki takıma da ev sahipliği yapan Eryaman Stadyumu’nun zemininin son durumu tartışma konusu olmuş ve Galatasaray, zemin sebebiyle TFF’den karşılaşmanın başka bir stadyumda oynanması talebinde bulunmuştu. TFF, Galatasaray’ın bu talebini kabul etmedi ve maçın Eryaman Stadyumu’nda oynanmasına karar verdi.