Antalya’yı sel vurdu! Antalyaspor futbolcularını taşıyan uçak havalimanına inemedi

Antalya’da etkili olan sağanak yağış şiddetini artırarak devam ederken kenti sel vurdu. Sağanak yağışın getirdiği selle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Şiddetli sağanak ve sel nedeniyle bazı ilçelerde eğitime ara verildi.

Antalya’yı sel vurdu! Antalyaspor futbolcularını taşıyan uçak havalimanına inemedi

Antalya’da dün akşam saatlerinde etkisini göstermeye başlayan sağanak yağış gece saatleriyle birlikte şiddetini artırdı. Sağanak yağışın getirdiği selle çok sayıda ev ve iş yerini su bastı. Etkili olan şiddetli yağış sebebiyle kent merkezindeki bazı ilçelerde eğitime ara verildi. Öte yandan Antalyaspor futbolcularını taşıyan uçağın da şiddetli yağış sebebiyle havalimanına iniş gerçekleştiremediği öğrenildi. İşte detaylar…

ANTALYA’DA ŞİDDETLİ YAĞIŞ

Antalya’da şiddetli yağış etkili oldu. Yağışın getirdiği sel sebebiyle çok sayıda ev ve işyerini su bastı ve çok sayıda araç zarar gördü. Gece saatlerinde şiddetini artıran sağanak yağış nedeniyle yollarda su birikintileri oluştu. Hem vatandaşlar hem de araçlar yoğun yağış sebebiyle yolda ilerlemekte güçlük çekti. Kırsal kesimlerdeki bazı mahallelerde de ev ve işyerlerini su bastı. Kent merkezindeki bazı alt geçitlerde su birikintileri oluşurken yağış sebebiyle bazı bölgelerde ulaşımda aksamalar yaşandı.

antalya-yi-sel-vurdu-antalyaspor-futbolcularini-tasiyan-ucak-havalimanina-inemedi-001.jpg

ANTALYASPOR FUTBOLCULARINI TAŞIYAN UÇAK İNİŞ YAPAMADI

Şiddetli yağış sebebiyle Antalyaspor futbolcularının içinde bulunduğu uçağın da planlandığı gibi Antalya Havalimanı’na iniş yapamadığı öğrenildi. Antalyaspor kafilesini taşıyan uçağın olumsuz hava koşulları sebebiyle Antalya Havalimanı yerine Gazipaşa Havalimanı’na iniş yaptığı öğrenildi. Antalyaspor Kulübü’nün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada; ‘Samsunspor dönüşü kafilemizi taşıyan uçak Antalya’daki olumsuz hava şartları nedeniyle Alanya Gazipaşa Havalimanı’na inmek zorunda kalmıştır. Kafilemiz, Gazipaşa’dan karayolu ile Antalya’ya dönecektir.’ denildi.

antalya-yi-sel-vurdu-antalyaspor-futbolcularini-tasiyan-ucak-havalimanina-inemedi.jpg