Dursun Özbek Kerem Aktürkoğlu’na destek oldu! Islıklı protestoya sessiz kalmadı

Galatasaray’ın genç yıldızı Kerem Aktürkoğlu, takımının Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşmada saha kenarına geldiği anlarda taraftarları tarafından ıslıklanmıştı. Bu duruma çok morali bozulan Aktürkoğlu’na Galatasaray Başkanı Özbek’ten destek geldi.

Dursun Özbek Kerem Aktürkoğlu’na destek oldu! Islıklı protestoya sessiz kalmadı

Galatasaray’ın Gaziantep FK ile oynadığı maçta oyuncu değişikliği sonrası saha kenarına gelen Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı taraftarlar tarafından ıslıklanmıştı. Bu protesto karşısında büyük üzüntü yaşayan ve morali bozulan genç oyuncuya Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten destek geldi. Futbolcusuna sahip çıkan Özbek, taraftarlara uyarıda bulundu ve ‘Kerem bizim geleceğimiz. Çok önemli oyuncularımızdan birisi.’ diyerek oyuncunun performansını etkileyecek şeyler yapılmaması gerektiğini söyledi.

KEREM’E ISLIKLI TEPKİ

Galatasaray’ın kendi sahasında Gaziantep FK ile oynadığı karşılaşmanın ikinci yarısında oyuncu değişikliği sonrası saha kenarına gelirken Galatasaraylı taraftarların ıslıklı tepkisiyle karşılaşan Kerem Aktürkoğlu’nun yaşadığı üzüntü yüzüne yansımıştı. Taraftarların ılıkladığı Aktürkoğlu, büyük bir moral bozukluğuyla saha kenarına gelmişti. Bu olay sosyal medyada geniş yer bulurken çok sayıda taraftar bu davranışın yanlış olduğunu belirten yorumlarla Kerem’e destek verdi.

dursun-ozbek-kerem-akturkoglu-na-destek-oldu-islikli-protestoya-sessiz-kalmadi.jpg

DURSUN ÖZBEK’TEN KEREM AKTÜRKOĞLU’NA DESTEK

Taraftarın ıslıkladığı Kerem Aktürkoğlu’na Galatasaray Başkanı Dursun Özbek’ten de destek geldi. Kerem’e yapılan ıslıklı protestoyla ilgili konuşan Özbek, genç oyuncuya sahip çıktı ve taraftarları uyararak şu ifadelere yer verdi;

‘Kerem Aktürkoğlu bizim kaptanımız. Bu tür hareketlerle oyuncumuzun performansını etkileyecek şeyler yapmamalı taraftarlarımız, rica ediyorum. Kerem bizim geleceğimiz. Çok önemli oyuncularımızdan birisi.’

dursun-ozbek-kerem-akturkoglu-na-destek-oldu-islikli-protestoya-sessiz-kalmadi-001.jpg