Eryaman Stadyumu’nda mı oynanacak! TFF Ankaragücü-Galatasaray maçı için kararını verdi

Trendyol Süper Lig’in yeni haftasında oynanacak olan Ankaragücü-Galatasaray maçına ev sahipliği yapacak olan stadyum merak edilirken Eryaman Stadyumu ile ilgili ne karar verilecek merakla bekleniyordu.

Eryaman Stadyumu’nda mı oynanacak!  TFF Ankaragücü-Galatasaray maçı için kararını verdi

Galatasaray, Pazar günü deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olacak. MKE Ankaragücü’nün ev sahipliğinde oynanacak olan karşılaşmanın oynanacağı stat ile ilgili merak edilen karar geldi. Galatasaray, Eryaman Stadyumu’nun zeminin bozuk olması sebebiyle TFF’ye başvuruda bulunmuş ve maçın başka bir stadyumda oynanmasını talep etmişti. Bu talebin ardından gözler TFF’nin vereceği karara çevrilmişti. TFF, Eryaman Stadyumu ile ilgili kararını az önce açıkladı. Ankaragücü-Galatasaray maçı Eryaman Stadyumu’nda oynanacak.

MAÇ ERYAMAN STADYUMU’NDA OYNANACAK

Trendyol Süper Lig’in 26. Haftasında MKE Ankaragücü, rakibi Galatasaray’ı konuk edecek. Pazar günü saat 19.00’da başlayacak olan karşılaşma öncesinde stat krizi yaşanmıştı. Bilindiği gibi Eryaman Stadyumu hem Ankaragücü hem de Gençlerbirliği’nin iç saha maçlarında takımlara ev sahipliği yapıyor. Üst üste oynanan maçlar sebebiyle stadyumun zemininde bozulmaya olduğu iddia edilmiş ve Galatasaray’dan TFF’ye bu konuda başvuru yapılarak karşılaşmanın başka bir stadyumda oynanması talebi iletilmişti. TFF, Ankaragücü-Galatasaray maçının oynanacağı maçla ilgili kararını verdi. TFF, mücadelenin Eryaman Stadyumu'nda oynanmasına karar verdi.

eryaman-stadyumunda-mi-oynanacak-tff-ankaragucu-galatasaray-maci-icin-kararini-verdi-001.jpg

3 KULÜP UYARILDI

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), 3 kulübü stadyum zeminleri ile ilgili uyardı. Ankaragücü, Kayserispor ve Rizespor, stadyum zeminlerinin bakımlarının hızlandırılması konusunda uyarıldı. Aksi halde bu statların müsabaka oynanmasına kapatılacağı bildirildi. Stadyum zeminleri ev sahibi kulüplerin sorumluluğunda. TFF’nin stadyum zeminleriyle ilgili denetim ve yaptırımları artarak devam edecek.

eryaman-stadyumunda-mi-oynanacak-tff-ankaragucu-galatasaray-maci-icin-kararini-verdi.jpg