Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maç sonucu! Şampiyon belli oldu

Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası finali Fenerbahçe Beko ve Anadolu Efes arasında oynandı. Nefes kesen final maçı heyecanla takip edilirken maç sonucu ve şampiyon da araştırılıyor. Heyecan dolu mücadele sona erdi ve şampiyon belli oldu.

Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes maç sonucu! Şampiyon belli oldu

Anadolu Efes, Erkekler Türkiye Kupası müsabakaları kapsamında bugün rakibi Fenerbahçe Beko ile final karşılaşmasına çıktı. Kıran kırana geçen karşılaşma heyecanla takip edilirken maç sona erdi ve kazanan belli oldu. Maçın sonucunda şampiyon da belli oldu. Rakibini 80-67 mağlup eden Fenerbahçe Beko, Türkiye Kupası finalini kazandı ve şampiyonluğa ulaştı. İşte maçla ilgili tüm detaylar…

FİNAL MAÇI 80-67 BİTTİ

Basketbol Erkekler ING Türkiye Kupası final maçı Anadolu Efes ile Fenerbahçe Beko arasında oynandı. Bugünkü karşılaşma nefes keserken final maçının sonucu belli oldu. Gözler skora çevrilirken Fenerbahçe Beko karşılaşmayı 80-67 kazandı. Konya’daki Karatay Spor ve Kongre Merkezi’nde oynanan final maçını kazanan sarı lacivertliler şampiyonluğa ulaştı.

ŞAMPİYON FENERBAHÇE BEKO

İki dev takımın nefes kesen mücadelesi büyük bir ilgiyle takip edilirken maçın skoruyla birlikte şampiyon da belli oldu.

fenerbahce-beko-anadolu-efes-mac-sonucu-sampiyon-belli-oldu-001.jpg

Karşılaşmada periyotlar şöyle;

1. Periyot: Anadolu Efes 20-Fenerbahçe Beko 26

2. Periyot: Anadolu Efes 15-Fenerbahçe Beko 16

3. Periyot: Anadolu Efes 14-Fenerbahçe Beko 21

4. Periyot: Anadolu Efes 18-Fenerbahçe Beko 17

Mücadeleyi 80-67 kazanan Fenerbahçe Beko, rakibini mağlup ederek Türkiye Kupası finalini kazandı ve şampiyon oldu.

fenerbahce-beko-anadolu-efes-mac-sonucu-sampiyon-belli-oldu.jpg