Fenerbahçe’de yıldız futbolcu kadroya yazılmadı! İşte TFF’ye bildirilen listede yer alan futbolcular

Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan Fenerbahçe’de taraftarların eleştirisini alan bir karara varıldı. Fenerbahçe’nin TFF’ye bildirdiği oyuncu listesinde yer almayan yıldız futbolcu için verilen karar taraftarların tepkisini çekti.

Fenerbahçe’de yıldız futbolcu kadroya yazılmadı! İşte TFF’ye bildirilen listede yer alan futbolcular

Fenerbahçe’nin sahasında Alanyaspor ile oynadığı ve 2-2 berabere kaldığı maçın son dakikalarında oyuna giren ve performansıyla taraftarların beğenisini kazanan Ryan Kent, Fenerbahçe’nin TFF’ye bildirdiği oyuncu listesine dahil edilmedi. Süper Lig’de sezonun geri kalan kısmında forma giyemeyecek olan Kent’in sadece Konferans Ligi’nde forma şansı bulacağı öğrenildi. Kent’in kadroya yazılmaması sarı lacivertli taraftarlar tarafından büyük eleştiri aldı.

FENERBAHÇE’DE 2 OYUNCU TFF LİSTESİNE BİLDİRİLMEDİ

Fenerbahçe’de TFF listesine bildirilmeyen 2 oyuncunun ismi belli oldu. Toplam 16 yabancı futbolcusu bulunan sarı lacivertli ekibin yabancı sınırı gereği TFF listesine bildirilmeyen 2 oyuncusunun ismi belli olurken bu karar Fenerbahçe taraftarlarının tepkisini çekti. Yağız Sabuncuoğlu’nun haberine göre, toplamda 14 yabancı bildirilen listede, sakatlığından dolayı sezon başında da lisansı çıkarılmayan Luan Peres ve Ryan Kent listede yer almıyor.

fenerbahce-de-yildiz-futbolcu-kadroya-yazilmadi-iste-tff-ye-bildirilen-listede-yer-alan-futbolcular.jpg

FENERBAHÇE’NİN TFF’YE BİLDİRİLEN LİSTEDE YER ALAN FUTBOLCULARI

- Livakovic

- Osayi-Samuel

- Oosterwolde

- Becao

- Djiku

- Bonucci

- Krunic

- Fred

- Szymanski

- Zajc

- Tadic

- King

- Dzeko

- Batshuayi