Fenerbahçe’nin Antalyaspor kadrosu belli oldu! Yeni transfer de kadroda

Süper Lig’in yeni haftasındaki karşılaşmalar için heyecan dorukta. Yeni haftayı heyecanla bekleyen taraftarlar bu haftaki karşılaşmalar nasıl sonuçlanacak merak ediyor. Fenerbahçe, yeni haftada kritik bir deplasman maçına çıkacak.

Fenerbahçe’nin Antalyaspor kadrosu belli oldu! Yeni transfer de kadroda

Fenerbahçe’nin Antalyaspor deplasmanında oynayacağı karşılaşma öncesinde takımın kamp kadrosu merak ediliyor. Antalyaspor-Fenerbahçe maçı öncesinde her iki takımın hazırlıkları tüm hızıyla sürerken sarı lacivertli ekibin kamp kadrosu açıklandı. Fenerbahçe’nin kamp kadrosunda yeni transfer Çağlar Söyüncü de yer aldı. Milli futbolcunun kamp kadrosuna dahil edilmesi sarı lacivertli taraftarları heyecanlandırdı. Çağlar Söyüncü Antaltaspor maçında süre bulabilecek mi merak ediliyor.

FENERBAHÇE KAMP KADROSU

Trendyol Süper Lig’in 24. Haftasında deplasmanda Antalyaspor’la karşılaşacak olan Fenerbahçe’nin kamp kadrosu açıklandı. 3 Şubat 2024 Cuartesi (yarın) saat 19.00’da oynanacak olan karşılaşma öncesinde takımların hazırlıkları devam ediyor.

Fenerbahçe’nin kamp kadrosu şu şekilde;

- Livakovic

- İrfan Can Eğribayat

- Furkan

- Mert

- Djiku

- Bonucci

- Serdar

- Çağlar

- Jayden

- Ferdi

- İsmail

- Krunic

- Muhammet

- Zajc

- Mert Hakan

- Szymanski

- İrfan Can Kahveci

- Cengiz

- Kent

- King

- Tadic

- Dzeko

- Batshuayi

fenerbahce-nin-antalyaspor-kadrosu-belli-oldu-yeni-transfer-de-kadroda.jpg

ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ DE KADRODA

Fenerbahçe’nin ara transfer döneminde kadrosuna kattığı isimlerden biri olan milli futbolcu Çağlar Söyüncü de Antalyaspor kamp kadrosunda yer aldı. Fenerbahçe’nin kamp kadrosunda Fred, Becao ve Henrique yer almadı.