Ferdi Kadıoğlu veda ediyor! Ali Koç canlı yayında bizzat duyurdu taraftarlar üzgün

Fenerbahçe’nin genç yeteneklerinden Ferdi Kadıoğlu, performansıyla sarı lacivertli taraftarların gönlünü fethetti. Kadıoğlu’nun çıktığı her mücadelede sergilediği mükemmel performans taraflı tarafsız herkesin takdirini topluyor.

Ferdi Kadıoğlu veda ediyor! Ali Koç canlı yayında bizzat duyurdu taraftarlar üzgün

Süper Lig devi Fenerbahçe’de forma giyen genç yetenek Ferdi Kadıoğlu’nun her geçen gün üstüne koyarak ilerlettiği performansı spor manşetlerinde sık sık yer bulurken Ferdi’nin başarılı yükselişi dev kulüplerin de radarında. Milli yıldızın sahadaki muhteşem performansına taraflı tarafsız herkesten takdir ve beğeni yağıyor. A Milli Futbol Takımı kadrosunda da yer alan yıldız futbolcunun sezon sonunda Fenerbahçe’ye veda edebileceği bilgisi sarı lacivertli taraftarları adeta yıktı. Açıklama ise Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Ali Koç’tan geldi. İşte Ali Koç’un Ferdi Kadıoğlu ile ilgili yaptığı açıklama ve tüm detaylar…

FERDİ KADIOĞLU SEZON SONU VEDA EDEBİLİR

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Halk TV canlı yayınına konuk oldu ve çok önemli açıklamalarda bulundu. Takımın en önemli oyuncularından biri olan Ferdi Kadıoğlu ile ilgili açıklamalarda bulunan Koç, Kadıoğlu’nun muhteşem gelişiminden bahsetti ve ‘Ferdi benim ilk yurt dışı transferimdir. On numara pozisyonu için almıştık. O kadar güzel gelişti ki… Fenerbahçe’de mutlu ama artık yeni bir hikaye yazma zamanı geldi. Ferdi, 24 yaşında. Her maç üstüne koyarak gidiyor. Benim tahminim ve düşüncem sezon sonunda yeni bir hikayeye yelken açacağı yönünde.’ dedi.

ferdi-kadioglu-veda-ediyor-ali-koc-canli-yayinda-bizzat-duyurdu-taraftarlar-uzgun.jpg

FENERBAHÇE TARAFTARLARI ÇOK ÜZGÜN

Fenerbahçe’nin gözde oyuncularından genç yıldız Ferdi Kadıoğlu, performansı ve mücadelesiyle taraftarların gönlünde de eşsiz bir yer edindi. Ali Koç’un canlı yayında Ferdi Kadıoğlu ile ilgili düşüncelerini söylemesi ve veda sinyalleri vermesi sarı lacivertli taraftarları çok üzdü. Ferdi’nin vedasını istemeyen Fenerbahçe taraftarları şimdiden genç yıldıza nasıl veda edeceklerini düşünmeye başladı. Ferdi Kadıoğlu’nun Fenerbahçe ile olan sözleşmesi 2026 yılında sona erecek. Bu sezon takımıyla toplam 33 maça çıkan genç sol bek, 2 gol ve 3 asistle takımına katkıda bulundu.