Fred geri dönüyor! Fenerbahçe’de sakatlık kabusu sona eriyor, işte oynayacağı maç

Fenerbahçe’nin yıldız futbolcusu Fred’in yaşadığı talihsiz sakatlık sarı lacivertli taraftarları yıkmıştı. Samsunspor maçında sakatlık yaşayan ve bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Fred’in sakatlığıyla ilgili yeni bir gelişme yaşandı.

Fred geri dönüyor! Fenerbahçe’de sakatlık kabusu sona eriyor, işte oynayacağı maç

Fenerbahçe’nin Samsunspor karşılaşmasında sakatlanan yıldız golcü Fred’in sakatlığı ve son sağlık durumu merakla takip ediliyor. Talihsiz bir sakatlık yaşayan ve bir süredir yeşil sahalardan uzak kalan Fred’in geri dönüş tarihi sarı lacivertli taraftarların yakın takibinde. Özel tedavi programına beklenenden iyi tepki verdiği ve düz koşulara başlayacağı öğrenilen Brezilyalı yıldız golcünün geri dönüşü artık an meselesi.

TALİHSİZ BİR SAKATLIK YAŞAMIŞTI

Fenerbahçe’de forma giyen Brezilyalı yıldız futbolcu Fred’in sakatlığıyla ilgili son durum ve tüm gelişmeler yakından takip ediliyor. Fenerbahçe’nin Samsunspor ile oynadığı karşılaşmada talihsiz bir sakatlık yaşayan ve sağ bacak uyluk ön bölgesindeki tendonda yırtık tespit edilen Fred’in geri dönüşüyle ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Fred’e kan dolaşımını hızlandıracak özel bir tedavi programı uygulanıyor. Son MR sonucu beklenenden daha iyi çıkan Fred’in geri dönüşü de artık an meselesi.

fred-geri-donuyor-fenerbahce-de-sakatlik-kabusu-sona-eriyor-iste-oynayacagi-mac.jpg

KASIMPAŞA MAÇINDA FORMASINA KAVUŞMASI BEKLENİYOR

Özel bir tedavi programı uygulanan Fred’in sakatlığının beklenenden daha iyi bir şekilde iyileşme gösterdiği öğrenilirken yıldız futbolcunun 6 haftada geri dönmesi bekleniyor. Sercan Hamzaoğlu’nun haberine göre Fred, Çarşamba günü düz koşulara başlayacak. Yıldız futbolcunun 19 Şubat tarihinde bir kez daha MR kontrolüne gireceği ve ardından da takımla birlikte çalışmalara başlayacağı belirtiliyor. İyileşme hızı oldukça iyi gözlemlenen Fred’in iyileşme hızının bu şekilde devam etmesi durumunda 25 Şubat tarihinde Kadıköy’de oynanacak olan Kasımpaşa maçının kadrosunda yer alması ve formasına kavuşması bekleniyor.