Galatasaray Ankaragücü kafilesini açıkladı! Tam 5 oyuncu kadroda yok

Süper Lig’in yeni haftasında karşılaşmalar takip edilirken gözler yarın akşam oynanacak Ankaragücü-Galatasaray maçına çevrildi. Galatasaray, yarın akşam deplasmanda Ankaragücü’nün konuğu olacak.

Galatasaray Ankaragücü kafilesini açıkladı! Tam 5 oyuncu kadroda yok

Süper Lig’de şampiyonluk yarışı hız kesmeden devam ederken yeni hafta maçları da futbolseverlerin merceği altında. Bu haftaki karşılaşmalar diğer haftalar gibi oldukça kritik öneme sahip. Bu sezon şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olan ve ezeli rakibi Fenerbahçe ile puan durumunda kafa kafaya giden Galatasaray, yarın akşam kritik bir deplasman maçına çıkıyor. Galatasaray’ın yarın akşam MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın kamp kadrosu belli oldu. Galatasaray’da tam 5 futbolcu Ankara’ya gidemedi. İşte Galatasaray’ın Ankaragücü kafilesi ve kadroda yer alamayan futbolcuların isimleri…

BAŞKENT’TE KRŞTŞK RANDEVU

MKE Ankaragücü, yarın akşam Eryaman Stadyumu’nda rakibi Galatasaray’ı konuk edecek. Galatasaray’ın kritik deplasman maçı için nefesler tutuldu ve maç saati beklenmeye başlandı. Gözler yarın akşam oynanacak olan Ankaragücü-Galatasaray maçına çevrilirken karşılaşmayla ilgili tüm detaylar da araştırılıyor. Ankaragücü-Galatasaray maçı 18 Şubat 2024 Pazar saat 19.00’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Ali Şansalan yönetecek.

GALATASARAY KAMP KADROSU

Galatasaray’ın MKE Ankaragücü kamp kadrosu şöyle;

- Muslera

- Eyüp Aydın

- Sanchez

- Kerem Aktürkoğlu

- Kerem Demirbay

- Icardi

- Mertens

- Zaha

- Köhn

- Berkan Kutlu

- Günay Güvenç

- Tete

- Nelsson

- Oliveira

- Torreira

- Barış Alper Yılmaz

- Baran Demiroğlu

- Ali Yeşilyurt

- Ali Turap Bülbül

- Hamza Akman

- Efe Akman

- Vinicius

galatasaray-ankaragucu-kafilesini-acikladi-tam-5-futbolcu-kadroda-yok.jpg

5 FUTBOLCU KADRODA YOK

Galatasaray’ın deplasmanda rakibi Ankaragücü ile oynayacağı maçın kamp kadrosunda 5 futbolcu yer alamadı. Sarı kırmızılı ekipte hafif sakatlıkları bulunan Abdülkerim Bardakcı, Kaan Ayhan ve Tanguy Ndombele haricinde sakatlık yaşadıkları açıklanan Aurier ve Ziyech’in de kritik maçta forma giyemeyeceği öğrenildi.